Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Ti elhiszitek, hogy ez a csaj szűz volt ebben a jelenetben?

2022.03.28.Curt

Tudom, hogy sok perverz fétisem van, és vannak gyengeségeim is, az egyik az, hogy minden esetben naív vagyok és nem szoktam felismerni a hazugságot, simán át lehet engem baszni. Ha pedig felismerem, akkor nem tudom felfogni, hogy miért van. Ebben a félreinformált kibaszott világban nem lehet tudni ki mikor mond igazat. A pornóban a szüzességes videókat is el szoktam hinni, a fene emlékszik már, hogy mi volt azzal az egy csajjal akinek én vettem el a szüzességét. Én simán elhiszem ezt a csatornát is és ezt az alábbi videót is. Vagy csak el akarom hinni ?

A pornóban is van már ezer féle kamu dolog, műgecitől kezdve minden, de az, hogy ezt a csajt csak most rakják seggbe először életében azt elhiszem simán.

Egy félénk orosz csajról van szó és szerencsére feliratozzák is nekünk a beszélgetést. Jja, van még egy dolog, amit írni akarok a jelenet előtt ez pedig a rettenet ellenszenves faszi. Sok olyan tag van a pornóban akit lehet utálni, kezdve Bryan Gozzlingon ás Maxhardcore-is, vagy a spanyol majmot, aki a csajok helyett mindíg a másik faszikat nézi egy gruppen szettben. Ez a csávó is csatlakozik hozzájuk. Befonott haj egy férfinak 2022-ben !!!

Egyébként a csaj nagyon bénán játssza a megszeppentet, éppen most lett csaj 18 és a faszijával még nem szexeltek, várják az alkalmat. Hát persze. De azért melltartó nélkül érkezett egy szál pulcsiban a csaj, tökéletesen tisztára mosott puncival és fenéklyukkal. Kicsit bassza a pinácskáját, majd rátér szépen a fenekére is. A szopás részt is nyugodtan el tekerhetitek 🙂 Ez is jól mutatja, hogy hogyan NE csináld!

Innentől már kicsit izgibb a jelenet, mert a csaj eléggé belejön a seggbe baszásba. Ha el tudunk tekinteni az orosz Steven Seagal-tól és attól, hogy közben az arca totálisan lila árnyalatokban játszik, és a farka sem egy rocco-is szép pénisz, akkor a csaj szenvedélyessége még izgató is lehet. Ha azt nem hisszük el, hogy szűz lenne, azt simán el lehet hinni, hogy seggbe még nem csinálta és ez az első alkalom neki oda. Szépen alakul a fenéklyuka is, és ha már őszinte reakciónál tartunk, akkor a legjobb a vége, amikor seggből szájba kapja a gecit. Ezt videóban is kivágtam nektek:

Alig várom mit kezdenek ezzel a csajjal. Mostanában bírom az ilyen kezdő amatőr tiniket, a hülye nevű Meow Miuról is írtam egy cikket a Legalblogba.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ti elhiszitek, hogy ez a csaj szűz volt ebben a jelenetben?