Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore

Kitty Li, akinek mindegy, hogyan fogyasztja a gecit és a pisit. A csöcsös segges csaj elég bevállalós.

2024.05.10.Curt

Mutatok három külön jelenetet a 34 éves orosz puncitól, amiben eléggé bevállalósan fogyasztja a mannát, legyen az pisi, vagy geci, neki totálisan mindegy. Egyébként azt is szeretem, ahogyan megbasszák, pedig eléggé nagy feneke van, szóval ilyen téren elfogadóbb lettem, mint évekkel ezelőtt.

Itt van egyből egy brutális Gonzo jelenet januárból, aminek a végére az összes smink lejön a csajról és hála a magasságosnak nem is teszik vissza rá, így a végére felismerhetetlenné gyalázódik. Nem csoda; kegyetlenül meg lesz baszva, még az is lehet, hogy egy szétbaszva pecsétes módra (az egyébként újraindult Legalporno tematikus blogunkban csekkolhatjátok ki kapott már ilyen elismerést).

Ebből lett:

Ez:

Itt meg aztán totálisan mindegy neki, hogy miután kifingott és megivott egy jó nagy adag pisit, mi érkezik a szájába, egy adag pisi, arra rá egy gecifröccs; ő nyeli mint a kisangyal.

videó:

Egy másikban szétöklözik a fenéklyukát, majd ezt az adag pisit kell szegénykének lenyelnie. Nézzétek:

Márciusban már hármas anális behatolás jön és mind a három néger fasz. És amikor a végén már megnyugodna a csaj, hogy „csak” a szép nagy adag geciket kell lenyelnie, akkor jön a végén a meglepi:

Nemsokára egy kielemzés is elkel a csajtól, mert jobbnál jobb jeleneteket gyárt !!!

Ti kedvelitek a munkásságát ?

15 People voted this article. 14 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kitty Li, akinek mindegy, hogyan fogyasztja a gecit és a pisit. A csöcsös segges csaj elég bevállalós.