Loading
Extrém   /   Hírek

Kockázatos: a magamutogatós csajszi visszatér. Újra teljesen meztelenül mászkál a városban és meg is ujjazza magát.

2024.05.09.Curt

Azt ígértem, hogy ha eléri az 1000 megnyitást ez a posztom, akkor folytatom a csajszi jeleneteinek bemutatását. Ivi Roses a modell neve és Manyvids-en árulja a saját jeleneteit, amit valahol Spanyolországban forgat, amatőr szinten és tényleg csak egyedül, mert a jelenetei legtöbbjében ő viszi a kamerát magával, vagy egy állványon pihen, miközben ő merészebbnél merészebb helyeken meztelenkedik !

Ebben a jelenetben van vele valaki aki a felvételt készíti. Egy napos parkban kb. délben csak simán meztelenre vetkőzik, bekeni magát napolajjal és sétálgat. Egy csomó mindenkivel találkozik és a kihalt utcákon is átmegy simán. Aztán egy árnyékosabb helyen lehajol és bekeni a szuper brutál szép picsáját, majd még a pináját is széthúzza.

A punci széthúzást videóban is mutatom:

A következő rész még ennél is vagányabb. Ott egy szál szelfibottal megy totál egyedül valószínűleg hajnalban a városban és megmutatja a nevezetességeket. Elég kihalt minden, de azért találkozik emberekkel, ilyenkor nem néz a szemükbe. Egy full meztelen csaj mászkál bazmeg az utcán és felveszi magát telefonnal ilyen testtel és még csak utána se nézel haver !! Öreg hiba !!

Nagyon izgató végig nézni és látni a pillanatnyi rémületet az arcán, amikor meglát valakit jönni. És ha ez még nem lenn elég, akkor az egyik pálmafánál pisil is egy szexit és ekkor látjuk meg, hogy egy anál plug is a fenéklyukában volt végig !!!! Imádom !

Van egy Finnországi videója is, amiben meztelenül bringázik, majd kempingezik az erdőben. Itt talán jobban fél bármelyik spanyol videójánál. Nem is értem, pedig Finnország azért nem egy Szingapúr népsűrűség szempontjából.

Van persze hagyományos dolog is, amiben szatíros ballonkabátban. Elővesz egy üveg dildót és elég gyorsan el is élvez, amivel még saját magát is meglepi.

Aztán vannak olyan videók, amiket megrendelésre készít, pld. ez, amikor egy elhagyatott sziklás völgyben kell mezítláb sétálnia. Én lábimádó vagyok, de ez engem sem indít be, pedig kegyetlen szép lábfeje és főleg talpa van a csajszinak. Itt egyébként mintha meg lenne picit hízva a feneke.

Sokszor azon jobban izgul, amikor a saját apartmanjának a lépcsőházában megy ki egy szál felsőben, mint mikor a várost járja:

Vagy amikor egy elhagyatott erdőben ujjazza magát:

Ez egyébként másként is izgalmas bevállalás volt, ugyanis ahogy haladt előre a túrán mindíg levett egy ruhadarabot (póló, nadrág, bugyi, cipő, zokni) és így akasztgatta egy bokorra, vagy faágra. Aztán előrement megujjazta magát, elélvezett, majd visszafelé felöltözött.

Az egyetlen nem szóló videó róla (kérdeztétek van-e ?) ez a szopós videó, amiben feltehetőleg a fasziját pippantja le a kocsiban. Fröcsög a geci a kis szájába rendesen, amit ízlelgetve nyel le.

A végére pedig egy újabb nyilvános helyet mutatok meg videóban, ahol meztelenül ujjazza a kis pináját a drága. Erről már mutattam screeneket az előző posztban, most jöjjön a videó :

Nemsokára folytatjuk, mert még legalább két posztra való meztelenkedés van a kis exhibicionista lánnyal.

13 People voted this article. 12 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kockázatos: a magamutogatós csajszi visszatér. Újra teljesen meztelenül mászkál a városban és meg is ujjazza magát.