Loading
Extrém   /   Hírek

Kockázatos: csajszi megujjazza magát az IKEA-ban, miközben látogatók mászkálnak mellette.

2024.03.25.Curt

Mostanában mikor valami light-osabb tartalomra vágyok, akkor ilyen magamutogatós, exhibicionista tartalmakat szoktam nézegetni. Ez a szőke csaj az egyik kedvencem, akitől most mutatok nektek is pár videót.

Ivi Roses a neve és a fő tartalmai a Manyvids.com oldalon elérhetőek, vagy persze torrenten is csomagokban. Nekem nagyon bejön a csaj, magas szőke, jó kis csöcsökkel és szép fenékkel, olyan igazi amatőr, és sok foot-fetish cucca is van a videó között. Azt egészen biztosan lehet látni, hogy őt is izgatja a public téma, mert néha olyanokat is bevállal, ami azért már húzós és lehet Magyarországon már le is sittelték volna érte.

Legtöbbször egyébkénk annyira nagy rizikót nem vállal a csaj, pld. szakadó esőben megy ki pózolni, amikor nem jár a szabadban senki, csak az autók és akkor is egy forgalom nélküli helyen pucsít a zuhéban :

Amikor mondjuk totálisan meztelenre vetkőzik, az izgalmasabbá teszi a helyzetet, mint mikor csak le kell húznia magára a szoknyát és máris elmúlt a veszély.

Olyan helyeket keres, amik eléggé kihaltak Spanyolországban, és vagy hajnalban, vagy pedig délben megy ki, amikor aztán tényleg csak alig van ember az utakon:

Egyébként van, amikor egy kapuajlban aztán annyira ujjazza magát, hogy el is élvez.

Azokat a videóit bírom a legjobban, amikor csak egyedül van és egy szál kamerát visz csak magával. Az egyik videójában úgy dönt, hogy otthon levetkőzik, és totálisan meztelenül megy ki, autózik és mászkál a városban. Kíváncsi vagyok miért teheti ezt meg, hogy egyetlen egy lélekkel nem találkozik, de akkor is izgató a látvány (legalábbis nekem). Pedig szállodák mellett is elhalad. Jó látni a bemajrézott arcát, de ez annyira foldobja az adrenalin-libidó szintjét, hogy szerintem valami kegyetlenül baszni akar utána.

Mutatom videóban :

Egy másik alkalommal kitalálja, hogy hív egy taxit és totál meztelenül ül be a sofőr mögé. Nem megjátszott sztori, hanem full valós, ahogy az überes nem engedi hogy beüljön meztelenül.

Persze hogy nem hagyja ki a könyvtáras akciót sem :

És akkor a már beharangozott IKEA videó, ami a legjobb mind közül :

Szóval nekem nagyon bejön ez a fajta izgalom, de persze ez csak annak izgató, akiben van egyfajta exhibicionizmus. Bennem van, a fentiek közül egyet már én is kipróbáltam fiatal koromban többször is. Lássuk érdekel-e titeket ez a téma, ha igen akkor írjátok meg kommentben, vagy ha 1000 felé megy a poszt olvasottsága, akkor készítek még róla folytatásokat, mert nagy a csajszi munkássága, még azokat a videóit meg sem néztük, mikor leül a lift elé bedobja a ruháit aztán előtte megujjazza magát.

26 People voted this article. 24 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kockázatos: csajszi megujjazza magát az IKEA-ban, miközben látogatók mászkálnak mellette.