Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Végre valaki, jól belenyal abba a szép nagy kitágult fenéklyukakba! Analonly.com új jelenetek Mike Adriano-tól.

2024.05.14.Curt

Lehet utálni és imádni a tagot, én bírom nagyon. Sok mindenben magamra ismerek abban, hogy mi hozza őt lázba és a címben említett cselekedet mindenképpen egy ilyen ezek közül. Mivel csak egyedül kúrja meg a csajokat, nem pedig kilenc másik haverral együtt, ezért nem gond az, hogy belenyomja az egész arcát a csajnak a fenekébe miután a saját farkát vette ki onnan, nem pedig egy néger fasz csattogott előtte benne.

Itt már írtam idén az újraindult weblapról benne két basznivaló csajszival, most nézzünk meg megint kettőt közülük. Jja és ne feledjük a Milf Sadie Summers-t is, aki éppen gecit fingik ebben a megemlékező kis posztban.

Gia Paige

Tutira ti is összekeveritek valakivel a csajt, de ő egy mostani amcsi modell, nem összekeverendő Gia Derza-val, vagy Sasha Paige-el sem. Mike mindhárom oldalán aktív volt már, a Trueanal-on és s Swallowed-en is. Az előbbin egészen 2017-ig visszanézhetőek a jelenetei, aztán megnőtt a feneke, aztán most megint nem olyan nagy. Vagy mégis? Nem is tudom eldönteni, döntsétek el ti !

Egyébként meg kurvára mindegy a segg nagysága, hogy ha ilyen profin tágul a fenéklyuka, láthatjátok is mindjárt, nem is győzöm kiszedegetni a jobbnál jobb screeneket a gape-jeiről:

A baszás sem olyan rossz, simán megy heréig a fasz a csajnak, de igazán akkor látványos, amikor doggy-ban teszi ezt. Mike serényen nyalja és cuppogtatja azt az isteni fenéklyukat. Aztán amikor a hátára fekszik a csaj így lehet igazán jól odaférni és jól belenyalni, erről már videót is mutatok.

videó:

Fú de megbasznám ezt a csajt azt a kurva élet !!

Kylie Le beau

Ismeretlen csaj, legalábbis nekem, olyan Hawaii és Puerto Rico-s beütésekkel. Exotikus, mondhatjuk ezt is rá, nekem a szemei pld. nagyon tetszenek így első látásra. Kis bemutatkozás, majd vágás és máris öklendezik Mike faszában a csaj. Nem is olyan rossz, keményen tövig letolatja magának a faszt és még be is könnyezik. Aztán bepucsít és mér csusszan is be neki a vastag fasz. Már láthatjuk az elején, hogy mennyire kis szűk a fenéklyuka, itt bizony hiába várunk olyan nagy gape-ekre, mint az előző csajnál.

Persze nagyon lelkes a csaj és próbálkozik azzal, hogy széthúzza a pulzáló kis mocskos fenéklyukát. Mike meg dolgozza szépen, csak az a ronda fehér síkosító ne lenne, ami olyan mint a fehér disznózsír. Alaposan nyalja is neki, ahogyan azt kell.

Szóval nagyon lelkes a kis csaj egyem meg a kis szívét, amikor szemből lovagolja a faszt is szépen kifingja hangosan a síkosítót. Semelyik másik oldalon nem láthatunk ilyen sokat és ilyen közelről premier plánban fenéklyukakat. Ha van fenéklyuk-fétis akkor én abban is „szenvedek” és szeretem nézni azt, hogy milyen sokfélék és milyen durva, amikor a csajnak az arca és a szétbaszott picsája egyszerre látszik egy képen.

Mike bassza és nyalja, bassza és nyalja a picsáját a csajnak, habár a liternyi síkosítótól nem hiszem hogy bármiféle fenéklyuk ízt is érezhetne.

Isteni jó ez a csaj, ahogy kifingja a gecit és simán lehúzza mint egy felest. Imádom.

videó:

Hazel Moore

A végére egy olyan csajt mutatok nektek, akinek megint csak tökéletesen látni fogjuk az összes záróizmát és nagyon vigyáznotok kell, hogy ne nyaljátok meg a monitort, vagy a telót. A három csaj közül talán neki van a legnagyobb munkássága. Már a bevezetőben megkérdezik tőle, hogy mekkorára tud tágulni és meg is mutatja a kis cukker. Szép kis bolyhos szőrök a pinája felett, hosszú barna haj. Nekem kinézetre nagyon bejön.

Nem is gondolnánk, hogy ez a picike lyuk ekkorára tágul pillanatokon belül, amikor is egy anal-plugot cuppantanak ki a picsájából. Aztán már megy is neki be Mike boy fasza szépen óvatosan és mikor kivette már nyalja is. Tökéletes.

videó:

Amikor aztán pózt váltanak és doggy-ban adja neki is láthatunk gape-eket, de ezek már egészen más félék, itt egész mélyen belátunk a csaj belsejébe. Brutálisan izgató, amire képes a kis picsája.

Ki ne akarná ebbe a csodálatos picsába belenyomni az arcát, a nyelvét és a farkát ? Jó sokáig kúrja így a mester, majd szemből is beleül, így pedig szophatja a csöcseit. Aztán beolajozza az egész testét és még a kis fanszőrzetét is, majd így lovagoltatja meg:

Látszik hogy sok baszáson túl van már a csaj, és mi kell nekünk látványban. Amikor oldalról kúrja a fenekét olyan szép gape-et láthatunk a záróizmokról, amiket nagyon ritkán. Naná, hogy ebbe is bele mélyeszti Mike a száját és a nyelvét.

Mindhárom csaj másképpen ügyes és mindháromnak totálisan különböző a fenéklyuka és az alkata is. Örvendezzünk férfi társaim, hogy ilyen változatos és sokrétű csajokat láthatunk a pornó ilyetén bugyraiban. A szerencsésebbek pedig akár ki is próbálhatják milyen érzés egy záróizmot kitágítani nyelvvel, aztán meg belenyalni egy forró picsába és érezni a puha, de izmos oldalfalakat, és akkor a beleszagolásról még nem is beszéltem …

A végére még egy videó, ahogy Mike is ugyanezt teszi :

6 People voted this article. 6 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Végre valaki, jól belenyal abba a szép nagy kitágult fenéklyukakba! Analonly.com új jelenetek Mike Adriano-tól.