Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Mike Adriano visszatért. Idéntől új jelenetek az Analonly.com oldalon a mestertől.

2024.01.15.Curt

Az általa kezeld négy oldal közül kutatásaim alapján háromban kezdett el új tartalmakat feltölteni Mike boy. 2022 októberében volt a legutóbbi update ezeket az oldalakon. A négy oldal a Nympho, Analonly, Swallowed, és a legrégebbi, a Trueanal. Ez utóbbi kivételével jött már két-két frissítés mindenhová. Mi persze hogy az anál oldal két új csaját nézzük meg …

A forgatókönyv szinte mindíg ugyanaz marad, és a casting során is inkább a közepes fenekű csajokat szereti Mikey boy.

Barbie Feels

Semmi extrára ne számítsatok, tipikus tucat amcsi pornós csaj San Franciso-ból. A látvány miatt megéri megnézni mert ultra közeli gape-eket láthatunk majd itt mindenkitől, nem a baszásért nézzük ezeket a szetteket, hanem a pillanat miatt, amikor Mike kiveszi a faszát és a cuppanás után elénk tárul a csodás, (vagy éppen nem annyira az) picsa premier plánban.

Nézzétek csak:

Ráadásul, azt is megcsinálja a tag, amit én hiányolok a legalos jelenetekből, mégpedig a fenéklyuka benyalást.

Nézzétek csak videóban is hogyan csinálja :

Chanel Camryn

Ez a csaj már sokkal jobban bejön nekem, már csak a szőrös kis pinája miatt is, ami elég ritka az amcsi pornósok között. Kis pettingelés után rányom vagy fél liternyi síkosítót a farkára Mike és úgy tolja be a csajnak. Amikor elsőnek kiveszi kifing mindent bentről és valami egészen elképesztően szép a látvány !!!!

Nézzétek videóban is :

Ráadásul olyan szexi a csaj ahogy bandzsa fejet vág közben, hogy simán kivertem a jelenetre már és most megint ezt fogom tenni.

Aki még nem látott Mike Adriano anál jelenetet, annak talán furcsa lehet, a kesztyűk mibenléte, hogy egy totálisan meztelen nő mi a fenéért visel csúszásgátlós kesztyűt ? A válasz nagyon egyszerű és pont olyan mint a Piroska és a farkasban: “… azért, hogy minél jobban szét lehessen húzni a fenéklyukat”. Ugyanis amint látjátok rengeteg síkosítót használnak a jelenetben és a kesztyű erre szolgál nagyon is ikonikus darabként és nagyon is hasznosan !!

A sok síkosítótól már ezer éve is hisztiztem, de most kitalált egy másikat, ami nem olaj alapú, hanem más és olyan mint egy gagyi folyékony szappan. Ezt is felváltva csorgatja a faszára. De nem bánjuk, mert a csajszi isteni picsáját nem lehet megunni. De azért ezt a fehér trutyit miért kell erőltetni én nem értem; nézzétek milyen gáz:

De azért így is szét lehet neki húzni a picsáját, és isteni látni a pici szőröcskéket a fenéklyuka mellett.

Amikor hátulról bassza is lehet még látni csodás nagy gape-eket és az is brutál ahogy a sok síkosítót kifingja a csajszi, miközben élvezettel kancsít nekünk. Egy darabig még kúrja így Mike, majd azt teszi amiben a leggyengébb szinte az egész pornóban ez pedig a geci engedés, sokszor ki kellett már kockáznom a felvételt még annak idején is, hogy lássam, mikor jön a geci spricc nála, itt sem egy Peter North a tag.

Mike Adriano eléggé megosztó személyiség elismerem, de általában azért komázni szoktuk, mert kb. olyan kattant az agya a fenéklyukak terén mint nekünk, egy igazi anál imádó a csávó. Én személy szerint nagyon örülök, hogy visszatért és ha lesz érdemleges anyag akkor megnézzük majd a szopatós oldalát is a Swallowed.com oldalt.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mike Adriano visszatért. Idéntől új jelenetek az Analonly.com oldalon a mestertől.