Loading
Anál   /   Hardcore

15 év kihagyás után tér vissza MILF-ként Sadie Summers. Elég jó Milf lett belőle, aki simán fingja ki prolapse-ból a gecit.

2024.04.10.Curt

Nem csoda, ha ti sem emlékeztek a csajra, még 2008-ban hagyta abba a pornót és döntött úgy, hogy családot alapít és visszamegy az eredeti szakmájába, azaz nővér lesz. Egy szokásos felületes cikk a 24.hu-n a kiinduló alapja a posztunknak. De köszönet érte, mert simán elkerülte volna a figyelmemet a dolog.

Mutatok a csajról régi képeket és döntsétek el, megérte-e neki a milfes comeback. Mondjuk azért azt is vegyük figyelembe, hogy milyen minőségű filmeket és képeket lehetett csinálni mondjuk 18 éve, és milyeneket lehet ma, akár egy mobillal is.

Ebből korból elég is ezt az egy jelenetét megnézni, látni, hogy már akkor is engedte fenékbe. A cickók azok jelentősen nagyobbak lettek azt látni.

Mekkora előrelépés látványban és úgy egyáltalán mindenben ez a DP jelenete nemrégről:

Kinézetre leginkább a Brandi Love vonalat követi a drága, olyan fitness mom teste van. Én tutira basznám, kit érdekel a 38 év? Videót azt úgyis találtok inkább mutatok még képeket a penge kis testéről : (instagram)

Eleinte persze csak Onlyfans-en ment nagyot a csaj, majd a férje rábeszélte, hogy ugyan már basszon mással is, mert abban több lóvé van. És a csaj élvezi.

Mi is.

Eé is ment a néni a Jax Slayher (értitek? Slay Her …) nevű négerhez, ahol megcsinálták ezt a jelenetet. Főleg egyébként seggbe kéri, és naná, hogy vendégeskedett a kedvenc análozós stúdiónknál (nem, sajnos nem a Legalporno) az Analonly-nál Mike mester kezei és farka között:

A geci kifingás megér egy videót is :

19 People voted this article. 17 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    15 év kihagyás után tér vissza MILF-ként Sadie Summers. Elég jó Milf lett belőle, aki simán fingja ki prolapse-ból a gecit.