Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Veronica Leal két faszt kért egyszerre szülinapjára és egy nagy kancsó pisit az arcára

2022.01.05.Curt

Nna nem ám egy hétköznapi lánykáról van szó, hanem a legjobb dél-amerikai pornósóról Veronica Leal-ről, aki a címben szereplő dolgokkal indítja a jelenetét. Imádni való volt a karácsonyi orgiában is, szinte ő volt a leg-perverzebb, most meg két faszival baszatja jól meg magát.

Nem is írok semmit az intróról, inkább nézzétek meg magatok. Amúgy meg élek a gyanúval, hogy amikor kikerül a képből a kancsó, akkor kicserélik, nézzétek csak meg ! Mondjuk nem azért mintha Vera nem inná és élvezné meg egyből a faszból is a cuccot, de nem is tudom …

Aztán jön egy vágás és máris tisztán láthatjuk meztelenül a mi kis drágánkat, amint azonnal fogadja be a faszt a fenekébe. Kicsit basszák a fenekét a néger és a másik faszi is, akit egyébként eléggé utálok, mert mindíg a többi faszit szokta nézni orgia közben, most még ezt nem teszi, inkább Vera leguggol, és szájba pisizik, majd a fenéklyukába is jut egy kicsi, amit simán kifing onnan.

Simán a csaj irányítja a jelenetet, kihasználja a srácok faszát, lovagol az egyikben, majd hátulról baszatja magát a másikkal. Hihetetlen szép teste van, olyan ruganyos és bársonyos lehet a bőre, a pinájánál pedig lehet látni a “borostát”, hogy ha meghagyná, akkor mekkora nagy szőre lenne. Hatalmas. Én bírnám akkor is. Nézzétek mikor hátulról basszák milyen szépségesre tágul a picsája. Kiveszik a faszt és szépen úgy is marad a lyuk. Imádom az ilyet.

A végére kicsit elfogynak a faszik, mert azért meg lehetett volna őt tenni egy alapos DP-be is, meg legalább a végén azt az isteni segget még egyszer lepisizni, ha már ráengedték a szánalmas mennyiségüket.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Veronica Leal két faszt kért egyszerre szülinapjára és egy nagy kancsó pisit az arcára