Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Gabbie Cartert egy hotel parkolójában a motorháztetőn basszák meg, úgy hogy a faszija a kocsiban alszik.

2021.06.14.Curt

Egész jó kis jelenet lett ez a Deeper-től, akik azért még mindíg odateszik magukat és egy jelenetnek díszletet, forgatókönyvet és persze jobbnál jobb csajokat varázsolnak. Most épp a melle királynő Gabi megint az áldozat, akit egy kocsi tetején egy parkolóban baszik meg egy stoppos, akit felvettek a faszijával útközben.

Mire odajutunk persze sok minden történik, pld. a kedvemért a szokásos talpat a szélvédőre módban is utazik Gabi, miközben a faszija vezet. Felvesznek egy stoppost, aki persze már a létezésével felizgatja a csajt, aki melltartó nélkül hordja a kannányi melleit és valami brutális a látvány fehér trikóban. A faszija alszik a kocsiban, ők meg szépen a szálloda ajtó előtt a parkolóban egymásnak esnek.

A faszi amúgy Seth Gamble, aki egy veterán pornós, én a vékonyka farkától azért mindíg is tartottam egy kicsit, és nem castingoltam volna be semmikor sehová, de a jóképűsége és az izmos teste bejön gondolom másoknak. A baszásra egy szavunk nem lehet, és még a szembe világító idegesítő reflektor sem annyira zavaró. Leginkább azért, mert Gabi a csaj a jelenetben, akinek az isteni mellei mindent visznek most is. Természetesen egyből nekiesik és nyalja falja a faszi, aztán az összes létező pózban megdöngeti. A Deeper jeleneteket általában (azt hiszem leginkább mindíg Manuel Ferrara felesége Kayden Kross rendezi és próbál olyan lenni egy jelenet, ami a csajoknak is bejön.

Ez is olyan, hiszen a körítés is fasza (szabadtéren piff paff, ahol bárki megláthat egy jó faszival) és még a megcsalás izgalma is ott van, hiszen a jelenet szerint a faszija Gabinak a kocsiban alszik. Szemfülesebb megfigyelők láthatják, hogy ez nincs így, amikor basznak nem ül ott hátul senki, de sok vágóképben lehet látni, ahogy ott kókadozik szegény, miközben a csaját basszák. Gabi még lovagol is ügyesen a kocsi motorháztetőjén a fehér Converse-ében, és csattoganak a csöcsei ahogyan azt kell. A végén a gecit (sajnos szánalmasan kevés) a mellbimbói kapják. Jó kis baszás ez, és még anál sem volt, de most már megyek és megnézem Mina és Eden Ivy közös jelenetét, amiben szarrá basszák őket.

Elolvastam a sztorit és nem is stoppos a faszi, hanem egy régi gyermekkori barát, nem mintha ez bármit is változtatna …

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet.

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Gabbie Cartert egy hotel parkolójában a motorháztetőn basszák meg, úgy hogy a faszija a kocsiban alszik.