Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Prolapse és anál rajongók figyelem! Sasha Beart megacikk következik.

2021.06.09.Curt

Nagyon népszerű volt az Anna deVille-el közös jelenetéről írt kritikám így úgy gondoltam, hogy emlékezzünk meg a csajról rendesen és nézzük meg egy pár legutóbbi jelenetét. A legutóbbiban ilyen mutatványokat műveltek, szóval az is lesz, de addig még sok mindent kell írnom róla:

A 32 éves orosz punci a PornHub fiókja szerint már Ibizán lakik és onnan jár át forgatni ide Prágába, ahol a Legalporno egyik legjobban foglalkoztatott csaja lett idénre. Főleg azért mert olyan 2021-esen néz ki, szarrá van tetoválva és nem utolsó sorban baszni is nagyon tud és még szeret is. Az első DAP jelenetéről írtam a Legalblogon még februárban, itt pedig most elsőnek a gonzós négeres orgiáját nézzük meg.

Inked superslut comes to gonzo

A dildós rész egy baromság nem is értem miért pazarolnak el rá hét percet, mikor ott áll még kint egy pár hús-vér ember is nem pedig műanyagok. Azonnal egyből tövig lehet baszni a csajt, semmi finomkodás, heréig csattognak a faszok a fenekében. A kék cipő szerintem sajátja, mert nagyon szereti hordani a 20 centis sarkával, de lekerül aztán róla és hátulról olyan szinten megbasszák, ahogyan csak bírják. Mindent lehet csinálni a csajjal kurvára mindent!

Aztán szembe fordítják és így is rájárnak a drágára. Minden pózban mindenhogy basszák, kicsit talán túl sok időt fordítanak arra, hogy három faszt tegyenek a fenekébe. A vége felé sikerül sok prolapse-ot is kinyomnia a drágának, miközben azért egy kis pisi is kicsordul az erőlködésben. Közben meg még magyaráz ki hova tegye és mit csináljon. Imádom !!!

Itt megnézhetitek a jelenetet teljesben.

Squirt and roses with Lina Arian

Egy páros kúrás következik Linával és két faszival. Bírom az ilyen jeleneteket, sokkal jobban kivehető minden, nincs az a tumultus. Lina mondjuk kicsit bénább mint Sasha és a jelenet eredetiségét mutatja, hogy az egyik srác nem is bírja tovább Sasha fenéklyukát, a jelenet közepén kb. beleélvez a picsájába, amit a csaj egy szexi fintorral nyugtáz. Aztán mintha mi sem történt volna, nem fekszik le aludni a tag, mint én szoktam, az orgazmus után, hanem bassza tovább a tetovált ribancot.

Itt a jelenet nézhetően.

Ő meg szövegel közben baszatja magát és néz szexin a srácok szemébe, és mondja, hogy még-még még !!! Lina meg nem nagyon nyalná a csajt, de ő nem szarozik simán a szájába pisil a szakállas srác meg odanyomja a fejét 🙂 Aztán ő jön totális extázisba és egy prolapse során lepisizi a saját fejét; nézzétek ezt videóban is:

De Linát is kúrják azért és Sasha itt is tevékenyen részt vesz az akcióban. Hol itt hol ott bukkan fel, épp csöcsöt nyal, vagy smárol, vagy segges faszt szop. Elképesztő a csaj. A végén is ő viszi a prímet és széthúzva a száját kéri a geci adagokat a nyelvére. Amikor neki kell segget, vagy pinát nyalnia úgy csinálja, mint mi szoktuk, szépen belenyomja az egész fejét a pinába, nem csak a nyelve hegyével bénázik.

Second round of hardcore fucking at Gonzo

Májusban visszatért a gonzóhoz a drága meztelenül, hogy még az előzőnél is jobban megkúrassa magát. 7 perchez tekerjetek, ha a baszást akarjátok látni és 13 perchez ha az első DAP-ot. Most épp 5 faszival kell elbánnia, de szerintem elbánna ő 50-nel is! Szépen sorba basszák elölről és hátulról is ahogyan azt kell. Kicsit nekem túl sok az öklözés a jelenetben, mindenképpen próbálják begyömöszölni az öklüket a srácok valahová neki – ami egyébként általában sikerül.

Itt a jelenet teljesben.

A jelenet felére minden ruhát leszednek róla és itt azért már rendesen kívánja a faszokat és lehet adni neki ahogy csak bírják. Az a baj, hogy sokan vannak, ilyenkor egyesével kéne adni neki, vagy a kedvencemet, a faszról-faszra beleülést alkalmazni. Sasha szinte egyáltalán nem lovagol, inkább terpeszt, de azt sokat. A végén azért rájárnak és doggy-ban is basszák a fenekét alaposan heréig. A geciket pedig a szokásos rá jellemző módon fogadja a kis kurvája.

Pee and roses Sasha & Rebecca

És akkor itt a minap megérkezett brutál jelenet, amiben sikerül castingolni a csajunk mellé egy másik rózsabimbó kinyomós színésznőt, Rebecca Sharont, aki már veterán a szakmában. Bemelegítik magukat egy barna-pink lófasszal és most tényleg azzal, egy fél méteres hajlékony lófasz az amit egymás fenekébe dugdosnak. Dugni kezdik őket, de a fő attrakció a prolapse-ozáson van, szóval azt is nyomják bátran, majd egyszer csak szájba pisizik őket. Még nem láttam öklendezni a tetkós csajt, de itt most megteszi. A Frankenstein fejű faszi pisije nem ízlik a csajoknak, pedig a jelenet alatt még kapni fognak bőven belőle.

A jelenet pont azt adja, amit várunk tőle, nekem talán már kicsit sok a kinyomás és pisi, az előző jelenet jobb volt, ahol “csak” basztak meg fistingeltek. De hát ez van, 2021-ben ki gondolta volna, hogy kitalálnak egy ilyen őrületet és nekünk meg tetszeni fog és rájövünk, hogy izgulunk is rá!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Prolapse és anál rajongók figyelem! Sasha Beart megacikk következik.