Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Három új trueanal jelenet májusból. Brenna, Bailey, Angel.

2021.06.02.Curt

Két hónapja néztük meg a felhozatalt a Trueanalnál, most lessünk újra bele, sok esetben szó szerint. Beléjük leshetünk a csajoknak ott lentről.

Brenna McKenna

Brenna idén kezdte a szakmát és olyan igazi 2021-es módra még csak anál jelenete van. Nem meglepő, hogy itt Mike-nál is análozni fog a csaj. Tipikus ilyen a csaj, kisminkelve elég erősen, műszempilla, tetkók meg a többi. Elég sokáig izgatja a szakállas srácot, szopás seggnyalás, mélytorkozás az előétel. Majd’ félóra eltelik, mire rátérnek az análra.

Szerintem latinos felmenőkkel rendelkezhet a csaj, mert hiába van neki leszedve a szőr, eléggé látszanak a borosták a fenéklyuka és a puncija mellett is. Engem nem zavar a dolog, de van akinek ez nem jön be. Szépen bassza egyébként a srác a csajt, aki squirt képes is, így spriccel is segbbebaszás közben nagyokat. Gape-re ne várjunk, szerintem nem menne neki, de extra közeli fenéklyuk shotokat azt kapunk bőven ! Jó alaposan megdolgozza a kis lila picsáját a srác, a végén már heréig bassza neki.

Angel Youngs

Angel Young-szal már egészen biztosan találkoztatok, ha vele nem a gabbicarter-es melleivel már egészen biztosan igen! A 19 éves csajszi már egy éve a pornóban mozog. Ilyen csöcsökkel eléggé nagy előnnyel indult az tuti.

Hát naná, hogy ezt a jelenetet nem adja ki a kezéből Adriano mester. Már nyalja is a fenekét a csajnak. Nyálas mellbaszás és csöcsszopás még a menü az anál előtt a mázlista tagnak. A csaj már annyira begerjed, hogy ő baszatja meg magát és lovagol elölről és hátulról is Mike faszában. Sajnos eléggé sok a lovaglás, és a végére indul be a tágítós-vonat. De akkor aztán eléggé magas fokozatra kapcsol !!! Angel ledobja a cipőcskét is magáról és mezítláb pucsít nekünk és a végére olyan szinten széjjel lesz aprítva a fenéklyuka, hogy szerintem 2-3 napig érezni fogja a baszás nyomát a drága !

Bailey Base

Egy régi ismerőst köszönthetünk Bailey-ben, nemrégen már járhattunk a béliben. Hehehe 🙂 Nna jó, hagyjuk a szóvicceket, és nézzük a kicsi csajszit, amint mindent megmutat újra. Hát mennyire egy cukker csajszi már ez? Picike kis csöcsös alacsony punci (152 cm). Úgy látszik ez a szőrösen hagyott fenekek napja, mert a kis csajnak is maradtak ott borosták és picike szőrök főleg a fenekénél, de ez minket (engem) egyáltalán nem zavar. Főleg mert egy olyan szép nagy pina van alatta, amibe már nyomnám is bele a fejemet teljesen és fulladnék bele a lucsokba.

Olyan szopást kap a csaj, hogy én már akkor elélveztem, amikor épp behányt a mélytoroktól, megnéztem lassítva is, és nektek is beszerkesztettem videóban:

Az a durva, hogy nem bánja a csaj, hogy éppen kifigyel a reggelije, szopattatja magát tovább, vesz egy kis levegőt és lehet baszni a száját tovább. Itt egyáltalán nem bánom a sok előjátékot. Aztán piff bepucsít a drága, síkosító a fenekére és már tolja is be neki a faszát a srác. Nem egy vadállat baszás ez, hanem inkább egy lassú dugás, és csoda, hogy bemegy az a nagy fasz ennek a picike csajnak a fenekébe. Pedig bemegy ám neki! Hiába a nagy fasz ez a srác csak plötykölgeti a csajokat, nem is nagyon hatja meg az első csajt és ezt sem a farka. Inkább csak egy vizsgálatnak viselik el az egészet, nem pedig egy baszásnak.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Három új trueanal jelenet májusból. Brenna, Bailey, Angel.