Loading
Hírek   /   Toplista

10 dolog, ami miatt idegesítő tud lenni a japán pornó

2021.04.26.Curt

Nem nehéz felsorolni egy ilyen tizes pontból álló listát; a távol keleti országban sok mindent másképpen csinálnak, mint mi európaiak hozzászoktunk. Én eléggé sok japán pornót nézek, a bukkake jelenetek és a lábfétis miatt, de így is sokszor felbaszom az agyam egy-két baromságon, és aztán kihagyok egy pár napot, hogy aztán érdeklődve térjek vissza és töltsem le a legújabb anyagokat!

10.Nyöszörgések

Bizony, kivétel nélkül mindenki ! Szerencsére csak a csajok csinálják, de azok közül nincs olyan aki mondjuk sóhajtozással fejezné ki az élvezését basszus, hanem mint egy kislány – nyöszörögnek. Én amúgy el tudom képzelni, hogy élvezik is a szexet, de nyöszörgés van mindíg, nyaláskor, baszáskor, élvezéskor, MINDÍG !

9.Szőrös pinák

Én nem vagyok válogatós, sőt ezt a tényt inkább kedvelem a JAV filmekben, de a kedvetekért betettem a listába, mert tudom, hogy sokatoknál kiveri a biztosítékot és nem tartjátok 2021-esnek azt, ha szőrös a pina. Nem azt mondom, hogy nem láttam már én is olyan szőrös fekete ajkas puncit, amitől még az élettől is el ment a kedvem, de azért legtöbbször nem ez az izgazság. Meg amúgy sem sajna nem látunk csak egy nagy pixelhalmazt a pina helyett, szóval fogadjuk el … japán lányok szőrösen szeretik hagyni ott lent.

8.Hülye egyenruhák

A japán iskolai egyenruhát nem csak ott kedvelik, szerintem minden egyes szex shopban megtalálható bárhol a világon. Az itteni csajok viszont tényleg hordják, és a hülye cipő és a vastag zokni még nem is lenne olyan rossz, de az alatta lévő mamabugyi, amit hordanak, az minden, de nem izgató !

7.Mindenki élvez, és squirt-ol

Jja, és mellé még képzeljétek be az előző három pontot is, szóval gyakran szőrös pinával, nyöszörögve iskolai egyenruhában teszi ezt. Ha ez tényleg így van, akkor dugni akarok azonnal egy japán csajjal, (egyébként is dugni akarok egyszer velük), de nem nagyon látsz olyan szettet, amiben a csajszi ne élvezné szét az agyát, és az ottani japán tagok is mind-mind squirt szakértők, mert elég benyúlni a csajok puncijába két ujjal, már jön is a pinalé és lüktetve élveznek el.

6.Kvíz show-k

Nna itt aztán elszabadul az elme. Egyik oldalról szánalom, ahogy a pornót játéknak felfogva állítják be a csajokat és szívatják őket ezekben a jelenetekben. Másik oldalról meg van valami izgató is benne, hiszen milyen beteg dolog tíz pinát vagy épp csöcsöt végignyalva kitalálni, hogy melyik a barátnődé. (én egyből felismerném, de azért szerintem ti is)

5.Állatok aktív szerepeltetése

Igen, simán borítókkal ellátva adják el a kutyás filmeket, és ez még csak a Jav Beastility porn-nak a softcore változata. De vannak betegebb elfajzott majmok, akik mindenféle tengeri herkentyűvel is csinálják ezt, pld. ezen a képen (óvatosan kattintsatok …) Simán felnyomnak pinába angolnát, vagy smárolnak olyan halakkal, amiket az életben nem láttam. Nálam ez, nagyon de nagyon kívül esik az érdeklődési körömön, szóval bassza meg, akinek erre áll fel !!!

4.Hülye, vagy csak hülyének beállított csajok

Sok jelenetet láttam már, de ha éppen nem a csajok vannak lebutítva teljesen nem normálisnak, akkor megfordul a helyzet és a faszik lesznek a csicskák. Olyan totálisan elképzelhetetlen, hogy mondjuk mind a ketten akarjanak dugni és jó is legyen nekik. Ha a faszi akar a csaj nagyon nem, de a végére szét spricceli az agyát. A csajok mindíg szégyenlősek, szüzek, vagy csak annak állítják magukat be, nem akarnak levetkőzni, és soha nem csinálnak semmit amit nem a faszi mond nekik.

3.Mikrofarkak

Bezony bezony, erurópai, vagy amerikai szemmel biztosan dagadhat a férfiúi büszkeségünk, mert nem nagyon van olyan japán farok, ami nagyobb lenne mint mi vagyunk kókadtan. Pont az ilyen farkak miatt is tud idegesítő lenni a folytonos nyöszörgés, mert mi a faszért kell nyöszörögni, amikor a mini fasz pumpál téged, és semmit nem érzel ? Mentségükre legyen mondva, hogy a nagy néger farkakkal ellentétben (tisztelet ott is a kivételnek), azért spermát lőni azt tudnak. Jja és persze mivel nemi szervnek számít, ezért itt is a pixelezést láthatjuk csak a farok helyett. Amúgy a kicsire tényleg kicsit gondoljatok, olyat, hogy felállva is 5-6 centis. Szerintetek ez egy jól megtermett pinában mi ? Vagy Anna Deville segglyukában mondjuk ??

2.Nem azt kapod, amit a borítón látsz

Engem talán ez idegel a legjobban, még jobban mint a pixelesítés. Egyszerűen a legjobb film borítókat csinálják a japánok és szinte mindíg csalódok a tartalomban. Most komolyan nézzétek meg ezeket a csöcsöket! Aztán jön a film, ami meg egy bevilágítatlan kis japán garzonban játszódik egy béna faszival és egy nyöszörgő (!!!) csajjal !!! De nyugi legközelebb megint megvesznek a filmmel és megint adok egy esélyt neki, hogy belenézzek!

1.A cenzúra

És akkor a végére a legismertebb dolog, ami eszetekbe jut (a polip pinába nyomásán kívül) egy japán filmről, azok a pixelek. Vannak egyébként már uncencored filmek, de szerintem még mindig megvan a 80-20 arány a pixelek javára. Egy régóta itt maradt szokás ez, már leírták sokszor, sok helyen ezt. Én sajnálom, hogy nincs egy hivatalos álláspont arról, hogy ugyan már 2021-ben ne pixelezzék szét azokat a pinákat végre és had élvezkedhessünk mi is, japán punci rajongók. De nem. Továbbra is több ezer ilyen film érkezik. Jja és azt ne felejtsük, hogy a geci már nem számít nemi szervnek, és a fenéklyuk sem, szóval akadnak olyan anál filmek, amin le van totálisan ragasztva a csaj pinája fizikálisan, és a seggbe baszást pedig simán lehet mutatni …

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    10 dolog, ami miatt idegesítő tud lenni a japán pornó