Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Sasha Beart esete 5 faszival (öklözés, hármas behatolás, prolapse)

2021.04.13.Curt

Itt még nem írtam a széttetovált csajról, de a Legalblogon már igen. Azt a jelenetet is komáztam és ez sem lett finoman szólva sem szar. Bírom az ilyen péppé varrott csajokat az oldalon és bocsánat, hogy megint egy ilyen jelenetet hozok ide, de hát ez van; mostanában csak itt teremnek jó jelenetek.

A minap amúgy volt egy még betegebb módra ki tetovált csajszi is itt, akinek a homlokára simán fel van varrva, hogy 666, meg egy pentagram is ott figyel a homloka közepén, szóval vannak még betegebb arcok is Sasha-nál, de perverzkedésben neki sem kell a szomszédba mennie! Persze orosz a punci és 32 éves.

Mondjuk ruhában pont úgy néz ki mint valami death metal zenekar csaj énekese, de nem sokáig marad rajta a ruha. Meg is érkezik segíteni egy álló faszú tag, aki bemelegítésképp egy jó nagy dildót nyom egyből a csaj picsájába, jó kis kezdés ez. Sajna a műanyag dildók még megmaradnak egy pár percig pedig rohadtul utálom őket mindenféle jelenetben és az életben is, sosem tudom mit meddig kell dugni és nincs érzékem hozzá, hogy ki be mozgassam. De aztán szerencsére eldobják és sorba kúrják a csajszit egyesével, azaz mindenki (öten vannak) kap egy percet, ami alatt azt csinál a csajjal amit akar.

Aztán mikor már úgy gondolják hogy befér egy férfi ökle is abba a kitágult fenéklyukba, akkor jön a bi-boy és felnyomja neki. Megy ez agy egy darabig, de a jelenet akkor lesz igazán ütős, amikor leveszik végre a pata-cipőt a csajról és nem azért mert mezítláb lesz. Itt kap egy jó alapos szájbaszást is mindenkitől, amiben még ő maga magyarázza, hogy kúrják már keményebben a száját. Majd felfektetik DPhez és mindenki megkaphatja őt így is. Ilyenkor már totálisan meztelen a drága.

Jó keményen basszák a srácok megy neki a DAP simán. Oda erőltetik nekia a hármas behatolást és totál keményen heréig betolják mind a két faszt. Bírja a kanca, simán lehetne hat fasszal is baszni őt. Ha már öklözés akkor nagy nehezen bemegy a pinájába is egy ököl, ami kibaszottul látványos …. egy fasz a seggében egy férfi ököl meg tövig a pinában. Közben az a kattant nézés a csajtól …. ha eddig bírtad farokverésben (punci izgatásban), itt tuti elpattansz, ha nem akkor vendégem vagy egy sörre.

Kibaszottul jó ez a nő ! A végén még azzal szórakoznak egy kicsit, hogy valami atomnagy eszméletlen brutál prolapse-ot nyom ki a csaj és abba rakosgatják a faszukat a srácok. Hát nem egy Vixen jelenet, vagy épp Brazzers … A csaj meg kielégíthetetlen. Mintha nem éppen öten kúrták volna agyon a seggét úgy fogadja a geciket és nyeli le. Imádom az ilyen csajokban meglátni a nőt és a beteg agyamnak sokszor elég az, hogy éppen mezítláb legyen a drága vagy épp legyen egy szexi pinácskája, vagy élvezzen remegve. Hát ez a nő mindet megtette és nálam Európa egyik legjobb pornósa lett 2021-ben.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Sasha Beart esete 5 faszival (öklözés, hármas behatolás, prolapse)