Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Trueanal jelenetek: Isabel, Liz és Bailey

2021.04.06.Curt

Kicsit szelektáltam a legutóbbi jelentkezésünk óta, mert ugyan voltak a Trueanal-on nagy nevek, de a jeleneteik nem lettek valami nagy számok, pedig Hailey Reed még nem nagyon okozott csalódást eddig a kis rojtos puncijával, de ez most elég átlagos lett tőle. Pont ezért válogattam ki a három legjobb csajt, akiket az a szentség ért, hogy ellátogathattak a mester Mike Adriano hírhedt teraszára Miamiban.

Isabel Moon

A 21 éves kis tininek nem idegen az análozás, látni a portfóliójából is. Egy tizes skálán talán ha hatos lenne a csajszi, de ezt elég jól ellensúlyozza azzal, hogy gyalázza magát már a szopás közben is, csorog a nyál mindenhová és simán nyal segget is a csajszi. A partnere nem Adriano, hanem a szakállas srác, de eléggé be van indulva a tag. Bassza is a seggét a csajnak jó sok síkosítóval.

Itt van teljesben a jelenet.

Nem olyan kis segge van, de egyáltalán nem zavaró a dolog, szépen befogadja a jó nagy faszt, és ha épp nem dolgozik benne, akkor cuppogva veszi kis a csaj meg széthúzza, pont úgy ahogyan azt szét kell húzni. Szép nagyra tágul a fenéklyuka, lilás és pink színekben pompázik, benn pedig vár a végtelen világűr … A legvégén egy klassz pózban már-már legalporno-i szinten pumpálják a picsáját a drágának. A lovaglásos pózon kívül nagyon bejön a csaj, ne hagyjátok ki !

Liz Jordan

Mostanában nagyon rákattantam a hosszú fekete hajú csajokra, lásd a kis kedvencemet Eliza Ibarrát. Az örök nevetős Lizt még szerintem ti sem ismeritek,szerintem nekem is ez az első jelenetem tőle, de ezzel simán rákerült a listámra a kis tinike, aki még csak 19 éves !!!

Itt nézhetitek ezt a csodát !!!

A szokásos forgatókönyvi elemeken vagyunk túl, mire ezer liter síkosítóval végre benyomja neki Mike Adriano a faszt. Már itt is látni, hogy ebből lesz valami, mert simán feszíti szét pattanásig a picsáját a kesztyűs kezével a csaj, majd beleülve is isteni szép gape-eket tol, ahogy kiugrik a faszból. Közben szépen kavar ám, lovagol ő, nem hagyja, hogy Mike bassza alulról. A fenéklyuka isteni szép belül lilásan pink, aztán kívülről meg van egy barnás foltos rész, ami olyanná teszi, mintha még nagyobb lenne, amikor tágul.

Ami aztán a lovaglás után tárul a szemünk elé ez egyszerűen minden gape-rajongó álma. A lilás picsácska szépre tágul a fasz pulzáló baszása után és amikor a begerjedt Mike Adriano húzza szét a feneket azt gondoljuk, hogy szét fog szakadni, de nem; mellette egy képen láthatjuk még a csaj mosolygó fejét is, ahogy huncutan néz a kamerába. Ó hogy kúrnám szét én is azt a kitágult mocskos kis picsáját. Főleg, hogy közben ott figyel érintetlenül a pinácskája, amin látni, hogy tocsog belül és nem csak a síkosítótól, ami odafolyt.

A végén a gecit is a fenekébe kapja, de hát Mike-boy sosem a nagy adagokról volt híres, szóval leginkább a levegőt fingja ki s kis édes tini.

Ez az a csaj:

Bailey Base

Egy 20 éves szintén kezdő csajszit hagyunk a végére. Latinos kis tini, szépségesen nagy baszható pinával. Az előző csajok sem voltak semmik, de amit ez a csaj csinál a fenéklyukával az BRUTÁL !!! Ő a legkisebb mind között és a felvezetéses szopás után máris megtekinthetünk mindent amit ha akarunk ha nem látunk a picsájában. Mint egy gránátalma belseje komolyan mondom …. Mike is csak egy hangember, mert nem meri belenyomni a nyelvét a picsájába a csajnak, pedig annyira bele kellene. Inkább kúrja egy hekto’ síkosítóval a szuper nagyra tágult lyukat.

Itt a jelenet teljesben nézhető ingyen.

Nagyon, de nagyon szőrös lenne a csaj, ha meghagyná a szőröket, ez látszik a sörtéken a combjain és a puncija között. Aztán meg csak győzzük csodálni a kinyomott prolapse-okat és a kifingott isteni levegőt és a csajszi mosolyát miközben épp anal full nelsonban basszák a fenekét.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Trueanal jelenetek: Isabel, Liz és Bailey