Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

BlackPayBack ismét

2021.02.09.Curt

Már írtam egy részletes cikket a négeres-bosszús oldalról, ami totálisan megengedett és nem szedik szét a rasszizmus ellenesek. Azóta is csodálkozom ezen, de hát itt nem a lelki tényező a lényeg, hanem az, hogy nagyfaszú néger kis fehér csajokat gyaláz, mint minden egyes ilyen témájú videóban, csak ami ott nincs kimondva, az itt ki van.

Milyen lenne egy olyan oldal, ahol fehér pornósok néger csajokat gyaláznak és közben még ezt verbálisan is szóvá teszik. Szerintem még a domain-t sem adnák meg, nemhogy elkezdődhessen a forgatás. Nna mindegy is, nézzük inkább, milyen csajokat tettek helyre azért, mert a szájukra vették az N betűs szót.

Rebel Rhyder – Poot Chute Prowler

Meg sem próbálom a szlenget lefordítani, aki nálam ügyesebb angolos az megtehetné, kíváncsi vagyok mi a faszt jelent ez! Rebel Rhyder a csaj, akinek nem kell messzire menni egy kis mélytorkos hányásos szopatáshoz, járt ő már a társ-oldalon is azt hiszem, a a Facialabuse-on. A szokásos magas néger faszi érkezik partnernek fehér zokni papucs kombóban. A másik cikkben is leírtam már, hogy 2021-ben nem olyan nagy szám, ha éppen kibuggyan egy kis nyál, vagy akár hányás, láttunk már ilyet és nem kapcsoljuk ki az internetet tőle.

Itt megnézhetitek a jelenetet.

A csajnak ez a portfóliója, szóval mosollyal az arcán baszatja szarrá a száját, majd ül bele a plöttyedt farokba. Itt is az van, hogy a gyalázás nem nagyon sikerült, mert a csaj örömmel csinál mindent, végig odaadó és a végén a pisit és a cucc fejbe húzását is sírás nélkül kibírja. Szóval ez nem jött össze papucsos haver!

Jillian Janson – Revolving throw up whore

Öklendező ribanc, kb szegény szebb napokat is látott Jillian szerepe. Aki már gondos volt és nem evett annyi kaját a jelenet előtt, mint az előző csaj, de a túl sokat gesztikuláló magas afroamerikai fiatalembernek azért csak sikerül őt is meghánytatnia. A kúrás már nem megy annyira, mert ott teljesítenie is kéne neki. Szegény Jilliannek a legjobb színészi képességei is elő kell hogy vegye, hogy higgyünk neki egy kicsit.

Itt megnézhető a jelenet

Birfday Bitch

Fú mekkora nagy szójáték ez. A “Birf” a szóban gondolom a hányásra utalhat. Meg is kapja szegény csaj a tortáját, majd utána érkezik máris neki a szájbaszás. Ezt a csaj pld. nem is tudom ki a fene lehet, olyan B, vagy inkább C kategóriás csaj a pornóban. Meghányatja az ördög jelmezbe öltözött maki, ami nem rossz, érkezik mindenhonnan a cucc, még orrból és szerintem szemből is. A dugás része viszont egy nagy nulla. egyébként is a csajok teste hagy némi kívánnivalót maga után. Ez is egy közepesen hájas átlag csaj.

Itt nézhető a jelenet

Micro agression 2

Az oldalon egyébként neveket nem nagyon írnak, minek is az, egy kurva, vagy ribanc és kész. I ain’t neva met a white bitch like this, azaz még soha nem hozott össze a sors egy ilyen különleges érzéki fehérnéppel, mint ez a kedves hölgy. Tényleg odabasz a csaj amúgy a jelenetnek, és nem a faszi a sztár benne, hanem ő, bármennyire is előadják ennek a fordítottját.

Én azért leírom, hogy Leah Winters a csaj, aki így is tud kinézni, ha akar:

De most nem akar. Most inkább úgy döntött, hogy hányásig nyomja magának a négerfaszt. A szopás most szerencsére nem társul kaják visszajövetelével, csak jó sok nyállal, de nálam nem üt egy jobb Swallowed jelenetet, a dugás meg nulla alatt van. Ennél bármelyikünk sokkal jobban megbaszta volna ezt a jó kis csajt, mint ez a bohóc feka.

Itt nézhető ez is.

AZ oldal az maradt, ami volt. Egy nagy kamu cucc, a FacialAbuse-on tényleg kemény dolgok mennek, de itt ezzel a csávóval csak az erőltetés megy. És amit kúrásnak nevez, az szánalom és szégyenlem magam minden férfitársam nevében is.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    BlackPayBack ismét