Loading

PornHub Awards 2020 – a nyertesek

2020.12.18.Curt

Szegény PornHub-al jól kibasztak a túlbuzgó faszkalap amerikaiak már megint, biztosan olvastátok, hogy a világ legnagyobb pornós tisztogatását kellett végezniük, ugyanis találtak gyanús videókat az oldalon. Nem szaroztak így töröltek mindenkit, aki nem hitelesen töltött fel, így marad a 13 millió videóból kb. 3 millió, azaz 10 millió videó ment a kukába … Mindezt, azért mert valaki talált olyan bosszúvideót, amin nem volt megállapítható a kora a szereplőnek. Amúgy pedig ez (is) volt a fő vonzereje az oldalnak, hogy nem cenzúrázták a videókat, szinte azonnal kiment élesbe, ha valamit feltöltöttél; Xhamsteren ez pld. 2-3 nap szokott lenni. Nna ez mostantól kurvára nem így lesz és visszakövethető lesz a tulaj, hogy utána jól meg lehessen baszni.

De most nem is ez a fő témánk, hanem a díjátadójuk, amit persze online tartottak, és hipp-hopp meglettek a győztesek. Ne lepődjetek meg nagyon, nem sok meglepetés lett köztük, pld. ki nem találnátok, de a legjobb nagycsöcsű csaj Autumn Falls lett – mily meglepő !

Kezdjük is vele: nálam ő teljesen kimaradt, más nagy mellű nőket szeretek, de ti majd biztosan megmondjátok, hogy milyen jó jeleneteket is csinált a drága tinike.

upsz ez mi itt, kérdezhetitek:

Egy jó nagy néger bula. Volt ugyanis olyan kategória is, hogy a legjobb nagyseggű pornós és ez a néni nyert, Darkwetdreemz néven. Hát, nem akarom, hogy a számra üljön … azt a kurva élet !

A legjobb feltörekvő sztár a szőke Skylar Wox lett, akit csak a Gabbie Carter jelenetében láttam a négerekkel. Mindíg nagyon szigorú arcot vág dugás közben a csaj és smink nélkül simán elmennék az utcán mellette.

Lana Rhoades megint megnyerte a legjobb női pornós díját, aki elég bevállalós csaj volt, de szerintem a listán voltak jobb választási lehetőségek is. Adriana, Riley, vagy Mia mondjuk.

A kis vékonyka nyüzüge gyerek is győzedelmeskedett, aki úgy néz kis mint egy underage tini, és általában jó nagy darab lóbaszó milfeket kúr meg (meg úgy általában mindenkit a mázlistája). Jordi el nino Polla mint legjobb férfi pornós. Ha nem lenne elég kis vékony és ehhez képest nagyfaszú, akkor egy optikai lencsével még rá is segítenek a dologra.

Ez a csaj is győzedelmeskedett, tekerjetek csak lejjebb :

Upsz, bocsi, 🙂

Daisy Taylor a férfi neve és ő lett a – ki nem találjátok – transzvesztita legjobb.

Mivel ez egy videómegosztó platform, a saját videóik közül is lettek kiválasztottak pld. Leololu akik a legjobb amatőr páros lettek:

A legjobb amatőr csaj pedig a Minidiva nevű csajszi, aki amúgy is első a Pornhub model Rank-en, ami azért brutál teljesítmény. Mindkét csajszi dereka (de főleg ez utóbbié) kb. olyan, hogy két kézzel körül lehet érni, és a csöcseik pedig xxl-esek. Ennyi elég is, más nem fontos sokaknak.

A Nubiles csatornája lett a legnépszerűbb, persze ők is a szokásos ál-reality ál-család szarságot tolják, azaz egy sima pornó mellé is odaírják, hogy mostohatesó, vagy éppen nevelő apa. Ez hozza a kattintásokat.

Sisweet-nek viszont kifejezetten örülök. Ő az a csaj, aki méteres műfaszokat is képes eltöntetni a fenéklyukában és mind e mellett nem néz ki egy szláv szörnyetegnek, mint HotKinkyJo mondjuk, hanem egy törékeny kiscsajszi, de a segge az ökölnyire tágul bármikor.

Ha nem hiszitek nézzétek meg ezt a videót:

Adriana is nyert ő lett a legjobb DP előadó, amit nem csodálok lásd :

A legjobb MILF pedig a kipattintott testű Cory Chase lett, aki még csak 39 és tutira nem a Bigmac a mindennapi eledele.

A legjobban spriccelő pinácskája Abella Dangernek lett, amivel nehéz lenne vitatkozni:

Volt még egy kategória, amit életemben nem hallottam, gondoltam megnézem mi a fenét is jelent a Twink? Hát ti ne nézzetek utána. 🙁 Fiatalos homoszexuálist jelent.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    PornHub Awards 2020 – a nyertesek