Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

The return of Kuckmal: Cindy Shine, Mina, Francys Belle 3/3-as orgiája

2020.12.07.Curt

Ez a jelenet tulajdonképpen egy másiknak a folytatása illetve folyamodványa. Erről beszélek, amit az egyik legjobb jelenetnek cimkéztem a Legalporno blogomon. Egyébként is imádom a két csajt, és így hogy együtt szerepeltek, ráadásul egy lábimádós jelenetben – totál kikészültem. Mina és Cindy most is visszatértek és hozták a brazil kis Francit is magukkal, aki ugyancsak kacérkodott már idén a foot fetish-el, de nem annyira jött be neki a dolog. Mina és Cindy a két legjobb csaj most kb. a cseh stúdiónál (legalábbis nekem) és Istennek hála most újra együtt vannak egy kibaszott jó jelenetben, ami szerintem kevés lenne, ha csak a LegalBlogra írnám ki, ezért itt is megjelenik.

Most még az arányok is stimmelni fognak, ugyanis nem 6 faszi, hanem csak három foglalkozik a csajokkal, ami olyan szempontból mindenképpen üdvözölendő, hogy nem látunk a háttérben a saját farkukat verő unatkozókat. A főszereplő faszik viszont nem biztos, hogy tetszeni fognak nektek, a nagyon fekete predator hajú tagot már utáltátok egy párszor, pedig nem olyan ellenszenves azért mint a meleg filmekben is szereplő Angelo Godshack.

Pont az bevezetőben már említett jelenetet mutatja a csaj a Predatornak, hogy ott milyen fasza volt kúrni, és milyen jó lenne megismételni a dolgot. Ht oda is csörög a barinőknek, akik olyan gyorsak, hogy 14 másodperc alatt full pornós szerkókban máris ott vannak az ajtó előtt Ian Scott-al és a kukasapkás négerrel. Kicsit pózolnak nekik (és nekünk) a csajok, a nem normális méretű farmer shortokban, majd kialakulnak a párok.

Itt megnézhetitek a teljes jelenetet

Egy kis dildózgatás, majd szopatás után pucsítva kezdik baszni őket, Minán ugye már az elejétől fogva nincs cipő, így ki élvezhetem minden egyes pillanatát. Milyen látvány már a három doggy-ban pózoló csaj meztelenül ?? Tökéletes, és a seggük lesz baszva csakis és kizárólag. Szépen cserélgetik a faszik a csajokat maguk alatt ide-oda. Attól tekintsünk el, hogy az egyikükön egy Deichmann-os olcsó cipő van, nem ez a lényeg én pld. észre sem vettem. A csajok szépen tágulnak, főleg Cindy, akinek nagyon különleges fenéklyuka van, de ezt már tudhatjuk, írtam itt is róla jó pár kritikát. Mindhárom csaj DAP kompatibilis, szóval biztosak lehetünk benne, hogy ez fog következni. Franci kap először is, miközben a lábait nyalják. Kész vagyok totál.

Majd ugyanez történik Minával, miközben a brazil csaj talpait tartja. Hová lehet még ezt fokozni? Cindy picsáját tágítják ugyanígy, aztán Mina szopja a segges faszokat és még csak a jelenet felénél vagyunk. Kis taktikai megbeszélés, amiben Ian mondja meg, mint korelnök, hogy hogyan nem csinálták még. A jelenet eredeti címe amúgy “Kuckmal party”, ami egy kicsi magyarázatra szorul:

A Kuckmal mint kifejezés a régebbi anál filmek velejárója volt (Jean-Yves Le Castel nevére emlékszik még valaki ? Assman sorozat …) ez a póz, aminek több sajátossága is van: A csaj háttal ül bele fenéklyukkal a faszba és amikor azt mondja a rendező/ operatőr, hogy Kuckmal, akkor szépen kipattan a farokból és elengedi a fenekét, hogy szuper szép gape-et lehessen mutatni róla. A kamera nem zoomol be a picsácskájába, hanem mutatja az egész csajt, aki szemkontakttol végig a kamerába. A csajok szinte mindíg mezítláb is voltak egy Kuckmal során, és szerintem nekem ez volt az a pillanat, amikor bekattantam és az őrültje lettem ennek. De szerintem sokan vagyunk így …

A csajok ezt csinálják, csak egymás után hárman. Hát mennyivel jobb ez, minthogy egy grill serpenyőben ül a csaj és hatan a szájába pisiznek ? Ezután őrültködnek még egy sort úgy, hogy a csajok fél gyertya pózban összenyomják a seggüket a srácok meg így basszák sorban őket meg análba. Ilyet sem láttunk még soha !! Aztán a DAPot erőltetik, pedig a Kuckmalos rész még visszatérhetne a jelenetben. Sajnos a geciket sem mindenki a talpukra lövi, csak egy legény, aki a legvagyányabb, mégpedig a néger Predator. Lábfetisisztáknak alap mozdulat ez a vég.

Itt a régi jelenet, amiről írtam:

Összegzés:
Remélem nem csak én készültem ki ettől a jelenettől teljesen és ti is megtaláljátok benne a számításotokat !
Szereplő csajok:
100
Szenvedély, baszás
100
Minőség
100
Geci
95
A ti értékelésetek5 Votes
68
99
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    The return of Kuckmal: Cindy Shine, Mina, Francys Belle 3/3-as orgiája