Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Újjáéledő Trueanal.com

2020.11.19.Curt

Ígértem a Swallowed cikkben, hogy a testvér lapot is megnézzük, már ittt is vannak a nagy kihagyás után megjelent análozós jelenetek Mike Adrianoval. És akkor ki ne hagyjuk még a harmadik Mike oldalt, a Nympho.com-ot, ahol tini csajokat húz a faszára a mester és nem ritka ott sem az anál is.

Ashley Lane

A 29 éves Ashley az első vendégünk, aki em egy kezdő análos. Sajna nem Mike a partnere, hanem a szakállas haverja és a jelenet nekem kicsit túl lett exponálva, olyan erősek a színek benne. Pici duma és pózolás után rácuppan a srác farkára, majd egy olyan koktélt kell meginnia, amiben a saját nedvei és nyála van. Azért ez eléggé állat. Jó sokáig orálozik, mert a jelenet fele eltelik, mire végre becsusszan a fasz a picsába.

A túl sok síkosító megint zavaró, de a csaj szépen tágul legalább. Pontosan érzem a csaj fenekét olyan könnyen bemegy neki a fasz, szépen baszható, habár nekem már kicsit túl nagy. De a középen tátongó szép lyuk és a rózsaszín minden árnyalatában pompázó fenéklyuk miatt megéri megnézni.

Emma Starletto

A kis szőke pina még csak 21 éves, és meglátjuk hogy mire képes. (rím!) Szexi, amikor kérdezik tőle mekkorára képes tágulni a picsácskája, és ő megmutatja a kezével, kört formálva 🙂 Nekem sokkal jobban bejön, mint az előző csaj, és szerintem a srácnak is, aki élvezettel lefetyeli a pinát és a feneket is. Majd szopnia kell (természetesen) és azt sem csinálja rosszul a drága.

Az análozás is egész jó lett, habár kevesebb síkosító és még jobban széjjel húzott gape-ek belefértek volna a jelenetbe, de látszik, hogy nem Mike a főszereplő, mert a srácnak elég egy pici széthúzás is, de nekem nem !! A gecit is fenékbe kapja majd egy kanálra kiköpve nyalogatja le.

Bailey Base

Imáim meghallgatásra találtattak, és egy 152 centis lányt sorsoltak következőnek. Imádom az ilyen picikéket, a segglyuka is sokkal jobb, máris nyalja Mike – mert hogy itt már ő szerepel, látjuk mennyire hasonlítunk ! Egy kics fasz szopatás után már csusszan is neki a fenekébe a bré. A csaj nem győz ohmygod-ozni, mikor kiveszi a faszt és benyal a hatalmassá tágult izmos kis lyukba. Így kell ezt Mike boy, a tanítványod vagyok így csinálom én is otthon.

Magasan a legjobb jelenet, Mike kiélvezi minden mozdulatát, és rengeteget nyalja a kinyomott prolapse-ot és a gape-et is belülről. Nem egy vadállat kemény baszás, de kell néha ilyen is, amúgy sem az a fajta Adriano, ő a lassú élvezkedés híve. (én is)

A végén lévő geci kifingást nézzétek meg a jelenet végén !

Kayla Kayden

Egy 32 éves majdnem Milf csaj a következő delikvens. Nem kicsit jó csöcsei vannak és a szakállas srác kihagyja azt, hogy szopogassa ezeket. Sajnos ugyanis megint ő a férfi a jelenetben. Mike már le sem szakadna róluk annyira nyalná és szívná őket. A barna csaj picit habosan nyálasan szop, majd beterpeszt. Tök jó látni a mostani fosadék időben egy ilyen jó barna bikinis csajt.

Próbálkozgatnak, de gape az nem nagyon van itt sem, és ez most a csajszi “hibája”, illetve hát szegényke túl jól zár ott lent, meg egyébként sem olyan pici a feneke, mint az előző jelenetben lévő bombázónak. A faszi minden megpróbál és a legvégén lévő mezítlábas hátulról való baszás azért eléggé odatett lett, ott jól meg lett kúrva a csaj, és a kifingás sem lett rossz, szegénynek majd’ kirobban annyira tolja 🙂

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Újjáéledő Trueanal.com