Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

(Mostoha)anya szexelni tanít: Reagan Foxx és Haley Reed

2020.10.12.Curt

Általában csak futólag szoktam megnézni a sok amerikai megrontást, ami a családon belül marad, ezernyi ilyen oldal létezik ott, és a legnagyobbak leglátogatottabb oldalai is ilyenek. Néha azért akad köztük egész jó is, ilyen ez a nem éppen új jelenet – még nyáron jött ki -, de megéri megnézni a két főszereplő miatt.

A néni Reagan Foxx (50), akinek nagyon örülünk, hogy még itt marad a szakmában, tegyen sokáig így, egyre jobb lesz a néni, partnere a 23 éves Haley Reed. A nagycsöcsű Milf természetesen a mostoha anyát játssza (mi mást?), aki nem sokkal a jelenet kezdete után máris szopatja a srácot mellbimbóilag, aztán meg fogja magát és tök természetesen belecsüccsen a faszába.

Haley is begerjed és inkább ő szeretne lovagolni a farokban. Bele is ül a kis édes szőrös pinájával. Kurva jó, ahogy ott lovagol Reagan meg masztizik a háttérben. Kár, hogy a Milf nem szopja azt a csodálatos kis álló bimbóit a tini csajnak. Inkább beterpeszt és ő akarja, hogy basszák. Közben Haley ül rá a szájára. Nem egy világbajnok jelenet, mint Adriana-é volt a múlt héten, de egynek simán elmegy, ha nem akarunk mindíg széjjel robbantott fenéklyukakat látni. A mázlista srác még bassza a tini csajt hátulról, majd ketten csavarják ki az utolsó csepp gecit is belőle.

Összegzés:
Néha kell ilyen jelenet is, semmi extra, sezxi kis dugás és két kurva jó csaj, egy jó tini punci és egy brutáljó Milf.
Szereplő csajok
90
Minőség
90
Szenvedély, baszás
82
Geci
59
A ti értékelésetek15 Votes
66
80
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    (Mostoha)anya szexelni tanít: Reagan Foxx és Haley Reed