Loading
Hardcore   /   Hírek

Pornhub modellek #6: Cherry Grace

2020.07.14.Curt

Folytatódik a PorHub modellek sorozatunk, és most egy igazi sztárt mutatok benne meg nektek. A csaj neve Cherry Grace, és minőségi pornót gyártanak a PornHubra. Tényleg minőségit, az intróik videók minősége vetekedik a nagy oldalak (tushy, julesjordan) videóinak felvezetésével. Profik a fények és valami ultra durva HD kamerával rögzítik magukat. Az elmúlt héten ők kapták a legtöbb feliratkozót.

Mostanában a Ruined témára mentek rá, a csaj eléggé jól kicsinálja a faszit, spriccel is egy emberes adagot a végén:

De a baszós videóik is elég jók és pont olyan hosszúak, hogy ne unjuk meg és tekerjünk bele nagyon. És természetesen a csaj szopni is eléggé tud. Vagy az is klassz, amikor két hét visszatartás után 10 perc alatt kétszer is a csaj szájába durran a srác.

De ugyanezt meg tudja csinálni dugás közben is, azért ha odakoncentrálunk ez nekünk is megy. Ugye srácok ?

Amikor kinti videót csinálnak a természetben akkor is legalább három kamerával dolgoznak, szerintem valaki fotós végzettséggel rendelkezik, vagy operatőr, mert rohadtul jól ki vannak találva a fényképezések.

Ezt erősíti meg ez a videó is, amiben sajna látjuk a faszit is, akinek a feje nekem rohadtul ellenszenves, olyan Varga Viktoros majom, de a farka az meg kell hagyni, hogy méretes. De a legművészibb talán ez a videó lett tőlük, amiben mézzel és nyállal keverve szopja le a faszt a csaj:

Nagyon profi és művészi, minőségi cuccokat lehet találni náluk, persze ha Prémium vagy, akkor teljes videóként is, de free elérésű Pornhubosok is szinte az összes videójukat elérik.

Nézzetek szét náluk. Itt a csatornájuk mégegyszer.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornhub modellek #6: Cherry Grace