Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

ExCoGi – amatőr kollégista csajok

2020.06.03.Curt

Az ExCoGi oldal, régebbi néven ExploitedCollegeGirls néven futott és még mindí rohadtul népszerű. Ha még esetleg tag vagy Pornhub Prémiumon akkor szerencsés vagy, mert sok jelenet van fent a csatornájukon. Pld. Gabbie Carter remek anál szettje, amiben először deflorálják análba a kis csöcsös kedvencünket.

De most nem őt fogjuk megnézni, hanem három ismeretlen amatőr csajszit, akiket nagyon jól megbaszott az állandó modelljük, az Alvaro Soler hasonmás srác. Ezt már leírtam többször, is, hogy talán azért hajlandóak belemenni a jelenetbe a csajok, mert egy ilyen számukra helyes sráccal lehetnek együtt, nem mondjuk Pierre Woodman-el. (Mondjuk ez lehet, hogy ez rossz példa volt, mert lehet Pierre kúrta meg a legtöbb nőt a világon :))

Fiona Sprouts

A kis Fiona, (nem a Shrekből) már többször járt itt, ez a harmadik jelenete, és egyben a legjobb is, ugyanis DP behatolással végződik. Nézzétek meg ezt a csajt ! A jelenet végére egy fasz a picsájában, egy pedig a pinájában lesz !

Meglepiként máris a segglyukában van egy anal plug, amit sokszor megmutat a kocsiban lévő kb 6 GoPro egyikének. Itt picit masztizgat egy Hitachival, majd ugyanez megy a stúdióban is, ahol már ki lesz festve. Nekem sokkal sokkal jobban tetszik smink nélkül a csaj, olyan természetes volt akkor. Szerintem túl sokáig dugdosnak mindenféle dolgokat fel neki, ezek hót uncsik szoktak lenni, ha már ott vannak farkak, akkor azzal inzultálják már inkább nem ?

Lassan összeáll a kép és elkezdi végre baszni a két srác, akik közül egyik sem a már említett szép modell gyerek, itt nem látjuk az arcukat (nem azért mintha hiányoznának …) Szóval basszák a pinácskáját úgy hogy ott a seggében a plug, majd végre a végére beteszik neki mindkét helyre a faszt. Kicsit talán túl sok a három kép egy képernyőn. Értem én, hogy mindenhonnan meg akarják mutatni, és legtöbbször ez elég jól szokott sikerülni, nem úgy mint a Woodmanes jeleneteknél, amikor van, hogy a szőrös heréjét kell néznünk percekig …

Selena Love

Nna itt már a csajok kedvence srác a partner, ő veszi fel a kis 19 éves tinit a parkolóban és viszi a forgatás helyére, persze közben már a kocsiban is ismerkednek. Kicsit talán túl sokáig is tart az út és túl sok mindent bele akarnak vinni az utazásba, van itt nyalás, szopás, és még egy kis kikényszerített baszás is a parkolóban. A csajszi nagyon cuki smink nélkül egy totál hétköznapi tini koleszos csaj.

Amiért belekerült ez a csaj a posztba az az, mit ezek után művelnek. Egy igazi klassz szenvedélyes kúrást láthatunk ugyanis, mindketten élvezik, semmi megjátszás, amikor a csaj lovagol a srác faszán a srác totálisan kivan, látszik hogy alig bírja visszatartani. Rocco-nál szoktam látni ilyen klassz beleélést talán… A csaj is rohadt ügyes, minden pózban benne van, isteni szép a pinácskája is, és hát a piercingek a picike mellében meg …

Érdemes követni a csajt Instagramon is.

Destiny Cruz

A végére hagytam a legjobbat, a végzet nevű csajszit. Valami kurva jót dugnak ezek ketten, olyan faszán valóságos az egész. Itt most nincs kocsis találka, egyből az öltöztetéshez ugrunk. Ezt mondjuk nem igazán értem mi a fenéért kell két kamerával venni, a csaj felvesz egy ruhát és kész, közben beszélgetnek. Majd egy kis ujjazás és hitachizás jön. A csajsziban az a jó, hogy minden farok löketre olyan fejet vág, mintha egyből meghalna + orgazmusa is lenne.

Pedig azért olyan keményen nem basszák a csajt, egy kis lovaglás, majd 69ezés, aztán megint egy kis baszás fordított lovaglósban. Élvez minden egyes löketet amit tol belé a srác, izzad és nyöszörög, semmi megjátszás. A barom kamerás, vagy nem tudom milyen segítő mindenképpen a hitachi-t is be akarja vetni, és olyan ügyes és tapasztalt, hogy kb a köldökéhez illeszti, ami biztosan hatalmas élvezetet nyújt neki. Aztán szól neki a csaj, hogy “hé haver lejjebb kéne és akkor talán el is élveznék egyet”.

Izzadtan zihálva tartanak szünetet, majd hátulról vegzálja a srác a csajt. Fölé guggolva is szépen keményen bassza, mondjuk azt nem értem mi a fenéért állnak mindíg le, látni, hogy a csaj akkor élvez, ha mozog benne a vastag fasz. A srác totálisan kilesz a végére és a pinájára élvez a csajnak, majd még próbálják ujjazgatni, de nem nagyon megy már neki.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    ExCoGi – amatőr kollégista csajok