Loading

Pornhub modellek #3 – LittleAnge1

2020.06.02.Curt

Az oroszok nem szaroznak, Milana és Oleg arccal vállalják (illetve mint általában csak a csaj vállalja, a faszi nem látszik) magukat és simán csak basznak, ahogy szoktak, azzal a különbséggel, hogy feltöltik ide nekünk a PornHubra.

Ezen is látszik, mennyire másak vagyunk, nálam simán el tud vinni egy csatornát az, ha merész és perverz a csaj, még akkor is ha picit csúnyácska (vagy sokszor pont azért …), de a legnépszerűbbek mindíg a szép európai tini lányok. Milana is az, nincs nehéz dolga, hiszen orosz és a magyar lányok után ők a legszebbek – ezt tudjuk mindannyian. A csatornájukon szinte minden videó ingyenes, szóval hajrá ne hagyjatok ki egyet se, de a legérdekesebbeket meg is mutatom:

Legelső videójuk ez a sima POV videó volt, és már 3.5 millió megtekintés felett jár. Aztán jött egy másik, amiben meg egy sima parókában előadott szopás jött. A trükk mindkét videóban a címzés, amit kurva jól csináltak. Az egyik az exgirlfriend elnevezés volt, amit imád ugye mindenki, mert milyen durva már, hogy feltöltik és azttaaa… (kár hogy ezek 99.99%-a kamu), a másik videóban pedig Billie Eilish-hez hasonlítják a csajt, és ez eléggé bejött nekik. Egy Budapestnyi ember nézte meg ugyanis.

Volt egy harisnyás footjob videójuk is, de szegény csaj úgy néz ki a parókában mint egy transzi. Aztán szépen felültek a népszerű közhelyes pornó vonatra, mert jött pizza kiszállítós, apukás, és iphone-ért baszós videójuk is.

És persze análozós is:

Egyébként a sima kúrós videóik a legjobbak, ahol nincs semmilyen szerepjáték és paróka sem. Simán bírja az anált a drága, de ezen ne lepődjünk meg ha orosz csajokról beszélünk.

Ő az a modell, akire a legtöbben felíratkoztak az elmúlt héten. Nálam sokkal, de sokkal jobban bejönnek azok, akik másban nyújtanak különlegest, mint az elsőnek bemutatott Mila Fox, vagy a nagynénijének a wcjében magát megujjazó Bnasty

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornhub modellek #3 – LittleAnge1