Loading

Pornhub modellek #2 – MissBnasty

2020.05.28.Curt

Nemrégen akadtam a csajra, aki szólóban nyomja egy két kivételtől eltekintve, mégis rohadtul izgató a csatornája. Ne ítéljetek elsőre, kurva jó csajról van szó ! Ha a testalkata zavarna titeket, itt egy videó, amiben állva (!!!) a saját nyakába teszi a lábait, szóval ott van a csaj a szeren ilyen téren is !

Biztosan láttatok már olyan videókat, amik nyilvános helyeket készülnek. Itt általában a faszi kiveri a kocsiban, vagy a bokor mögött, úgy hogy a kamera egy csajt mutat, aki mellette ül, vagy éppen ott megy el. Ezek közt azért elég sok a megjátszott. MissBnasty ugyanezt csinálja, csak sokkal királyabban, ugyanis ő is nyilvános helyszíneken masztizik, de nem mások előtt, csak simán mondjuk egy nyilvános parkolóban a kocsiban, vagy egy öltözőben. Itt csinál pár perces videókat, de mindegyik kurva jó, mert van bennük valaki plusz. Van amikor látjuk, hogy a biztonsági őr tényleg ott megy el az autó mellett, miközben 3 másodperccel ezelőtt még a csaj felemelt lábakkal ujjazta a saját segglyukát a kocsiban. Adjatok egy esélyt neki, sokkal izgatóbb, mint a lófasz vanília pornók, amikben még a végén lévő geci is mű; itt minden kurvára valódi ! Sajna sok videója csak prémium accounttal elérhető, ahol nem így van, az beinzertálom ide:

A legelső videója ez a függőágyas maszti volt. Aztán a kocsijába költözött és nyilvános helyeket masztizott. Minden videója megéri azt a pár percet, mert mindíg van benne orgazmus és nem az a csendes fajta, hanem kemény vagdalózós és igazi spriccelős.

Aztán szépen rátér az análra, pld. ezzel a videóval, amiben egy butt plugot nyom ki a fenekéből. A jelenetekben mindíg egyedül van, simán leteszi a telefont középre és mehet a móka. Aztán jön egy időszak, amit a nagymamánál tölt. Itt ujjazza magát a medencében, a kertben és a vendégszobában is és a teraszon is. Nem bírja abbahagyni.

Aztán visszakerülünk a kocsiba, ahol már DPben is nyomja magának a drága, plusz beszerez egy igazi baszógépet otthonra és azzal inzultálja a saját fenéklyukát. Persze mindezek mellett van faszija is, a gecit pld. így szereti:

Imádom, mikor egy nő így ismeri a testét. Három perc elég neki, hogy elélvezzen itt pld. az autómosóban. Amíg átmegy a kocsi ő addig elpattan ügyesen. Pontosan kivitelezett akció szuper orgazmussal:

Az anál is egyre jobban megy neki:

Van olyan videója is, amiben tényleg hazajön a faterja és ő meglepve hallja, hogy csörög a szobán kívül a telefonja, de már nem tudja abbahagyni a masztit és spriccel is a pinája hatalmasat !

De mellette nem adja fel a kocsiban való dildózgatást sem. Itt egy Starbucks Drive Thru-ban élvez el, itt pedig újra a kocsimosóban.

De a kedvenc-kedvencem az, amikor a nagynénjénél a Wcben megy ki miközben vendégségben vannak. Itt is elég pár perc neki, ledobja a cipőjét és úgy élvez el, hogy szopja a lábujjait. Az én csajom ez a nő !!!!

Vagy amikor egy újabb parkolóban csinálja a háta mögött jönnek-mennek az emberek. Itt már a vírus időszaka van, a csajszin is maszk van közben. Nem bírja ki ledobja a zoknit is magáról, simogatja a talpát és csapja a géppel a csiklójának. A helyzet annyira felizgulttá teszi, hogy már akkor csöpög a puncijából a fehér nedv, amikor csak oda érinti a dildót hozzá.

Remélem marad ezen a vonalon, nekem nagyon különlegesek és izgatóak a videói. Egy igazi valódi nő, valódi jelenetekben.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornhub modellek #2 – MissBnasty