Loading

Pornhub modellek #1 – Mila Fox

2020.05.21.Curt

2020-ban már nem kell feltétlenül pornó forgatásokra járni és ott szerepelni, ha pénzt akarsz ezzel keresni. Számos lehetőség adott, a csajok leggyakrabban a legkönnyebben választják, az otthoni webkamerázást, vagy ennek egy profibb változatát, a stúdióban lévőt. Van ennek az ágazatnak egy magyar mellékága, amiről mindenképpen írok majd egy cikket, mert megéri kicsit elmerülnünk a mocsárban.

Szóval nemzetközi szinten adott még egy lehetőség, és kibaszottul sokan élnek is ezzel a lehetőséggel, mégpedig az, hogy karriert indítasz a PornHub-on. Rengeteg kurva jó csaj csinál itt saját videós csatornát és mi ezeket fogjuk kivesézgetni legújabb rovatunkban. Higgyétek el, hogy igazi gyöngyszemekre lehet itt akadni, akik ez által nem elérhetetlenek és érinthetetlenek, mint azok a csajok akikért a pornó miatt rajongunk, mert mondjuk simán bevállalnak Fan videókat, ahol hozzánk hasonló srácok baszhatják meg őket, vagy engedhetik a szájukba a gecit.

Ilyen csaj az arab felmenőkkel rendelkező ciprusi csajszi is, Mila Fox. Mila kb. három éve csinálja a saját Pornhub csatornáját és azért választottam pont őt kezdésnek, mert kiválóan végig lehet vinni azt, hogy miből mivé vált. A saját telóval felvett masztis videótól eljutott a dupla análos jelenetig és a 4 személyes gruppenig is a csaj, és rohadtul bevállalósságának köszönhetően elég népszerű is lett.

Engem egyébként megvett a Pornhub, az ingyenes időszak után is velük maradtam, 10 Eurót havonta megérnek nekem, szerintem a videómegosztók közül az ő Prémiumjuk a legjobb. És nem szponzorációs céllal mondom, simán ez a véleményem.

Szóval itt van ez az arab szomszéd csajszi, akik kitalálja, hogy feltölt már egy pár videót erre a videó megosztóra, mert nem szégyelli az arcát vállalni és élvezi a szexet. A legtöbb videója ingyenes, de létezik persze Fan Clubjs és fizetős videó részlege is, a Premium csatornáján viszont csak 5 videó szerepel. A régi videókon még Lisichka Mila néven tolja, ezeket nem töltöm fel inkább nézzük melyik volt az első online baszása : A videókon a barátjával szerepel, aki arcot nem mutat, Mila viszont annál ügyesebb és szépeket tágul is fenékileg: A videót 7.4 millióan látták.

Ilyen kezdő videója még ez is, ami viszont azért érdekes, mert hatalmas gigantikus méretűen a bimbói benne. Egy szex hintában játszadoznak:

Aztán nem sokkal ezután meg lesz neki az első rajongói videója, ami ugyancsak egy análozás lett. Nem a világ legjobb videója, de kurvára látszik, hogy tényleg amatőr cucc és tényleg egy idegennel kúr a csaj.

Majd nem sokkal jön egy barátnővel történő jelenet, amiben seggből szájba kapja a faszt, szóval ezt is kipróbálta. Pipa. Profikat is megszégyenítő Gape-ekkel csinálja végig a jelenetet.

Lesz közben egy DP jelenete is a faszija haverjával, de ez elég hanyagolható lett, de más téren egyre jobbak a videói. Látszik, hogy beruháztak egy fasza HD kamerába is, és a fények is klasszabbak lettek. Nagy örömömre kijött az első footjob videója is, ugyanis kiderült, hogy kibaszott szép a lába is a csajnak. Egyébként ez is anál jelenet, tágul és gape-ezik benne mint egy igazi pornós.

A következő lépés a geci ivás saját fenéklyukból videó, meglett ez is a csajnak :

Lett neki szabadtéri videója, nem is egy. És pisi ivós is, habár ezt nem nagyon szerette. Gondolom a rajongók és a közízlés tanácsára van egy pár Step brother, meg step sisteres faszság is, vannak barmok akik erre gerjednek, nálam kb. 80%-ot von le egy jelenetből, ha ez a téma. És végre sikerül egy egész jó két csaj/egy faszi jelenetet is csinálniuk a barátnőjével. De ha nem akarunk ennyire hardcore-ak lenni, akkor van itt pózolós, utcán meztelenül járkálós videó is tőle:

És ekkor érkezünk el ahhoz, amikor összehozzák Anna Rey-jel, aki egy eléggé bejáratott orosz hardcore pornós modell. Rajta keresztül sikerül megismerkednie keményebb videókban utazós Legalos tagokkal, legelsőnek a Predator hajú nagyon fekete négerrel, akivel csinálnak egy kibaszott jó análos szettet. Nézzétek; mintha egy profi hardcore jelenetet látnánk egy nagy stúdiótól.

Hová jutott el a kiscsaj aki posztolgatni kezdett videókat a jól táguló puncijáról, meg a nagy mellbimbójáról? Ugye? Ha ez nem lenne elég, akkor a néger tagnak bejönnek a kint várakozó haverjai és hárman basszák meg szegény arab csajszit. Nem mondom, hogy élete élvezése a dolog, mert nagyon meg van illetődve szinte végig, de azért nem semmi !!! És innen már csak egy lépés volt a DAP, azaz a dupla anál a csajnak, ami ugyancsak kijött videóban, de már csak a Prémiumosoknak.

Nagy örömömre a kis Annácskával is csinálnak videókat, mégpedig elég perverzeket. Van nekik footjob videójuk, lábnyalós és az extra ígyenceknek még prolapse nyalakodós is.

Elég gyakran frissít a csajszi, ma is kijött egy POV videó tőle. Az én személyes kedvencem (a foot témájúakon kívül persze) ez a lenti videó, amiben tényleg egy rajongójával találkozik és baszatja meg magát. Nagyon jó kis amatőr csajszi ez, nem csodálkoznék, ha bekerülne a hivatásos pornósok közé még idén.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornhub modellek #1 – Mila Fox