Loading

Mit nézzünk a Pornhub Premium-on? – második rész

2020.04.14.Curt

Még van pár napunk az ingyenességből, szóval hajrá, később azt is megmutatom, hogyan tudtok egy trükkel videókat lementeni az oldalról. Nem egyszerű a dolog, de egy pici ügyességgel kitrükközhető. Az első részben megnéztük kik a legnépszerűbb csatornák, most viszont nem a top5 után folytatjuk a listát, hanem szemezgetünk az érdekesebb tartalomból. Gondolom titeket sem nagyon érdekelnek a vanília, kamu amcsi stepdaddy-s oldalak…

Faketaxi

Az angol Faketaxi valami olyan újdonságot hozott be annak idején a pornóba, ami szinte egy új műfajt szült. Én bírom őket mind máig, főleg, hogy sok olyan angol puncit is szállítanak, akiket máshol nem is nagyon látni. Az eredeti faszi meg egy sperma lövő művész, szóval a jelenetek végét is érdemes megnézni miatta. A Prémium oldaluk meglepően sok videó van fent HDban. Érdemes szemezgetni közöttük. A prémium oldalukon szerintem fent van az egész site tartalma. 1000 videó felett (!!!), amit végignézni is 35 napig tartana – kiszámoltam! Szóval nem szaroznak a srácok, már csak emiatt is megéri talán a 10 eurós további előfizetés, de most meg ingyé’ van !

A legnépszerűbb videójuk (19 milliós megtekintés), az, amikor a csaj el akar szaladni és nem fizetni a taxiért, de a faszi elkapja és megbünteti. De nemrég a magyar Shona River is ledobta a szandálját és beleült mezítláb a a hátsó ülésen fenékkel a faszba. Vagy amikor a taxiban borotválja le a tini csaj punciszőrét és utána szétlövi a fejét gecivel. De napestig lehetne szemezgetni a videóikból. Ne hagyjátok ki !

Teenfidelity

Ha szeretitek a vad baszásokat (ki nem?), akkor a Teenfidelity Prémium oldala kiváló lesz nektek. A 24. legnépszerűbb oldal egyébként ez, szóval eléggé előkelő helyen áll. A hotelszobás vágás nélküli jelenetek kibaszott jók. Mind az AAA kategóriás szuper sztárok és mind az ismeretlen csajok is megtalálhatóak a sorozatban. És habár anál az nem sok van, de nem is hiányoljuk, mert kemény puncibaszás az annál inkább van. És van amikor elég az is.

Legnépszerűbb jelenetük a nagycsöcsű Noelle Easton és a tulaj Ryan Madison közös jelenete, majdnem két Magyarországnyi lakosságszámú megtekintéssel.

Exploited college girls

Az egyik legklasszabb tinis csajos oldal a fenti, aki jó sok videót kínál, 348 db-ot, ebből mondjuk csak két oldal Prémium és teljes, de azzal is el lehet lenni egy jó darabig. Az oldalon tényleg kezdő csajok tényleg első jeleneteit lehet látni a szokásos egy ágy-egy faszi-egy csaj variációban. Ez az egyik olyan oldal, ahol a több kamerás dolgot végre klasszul meg tudták oldani, nem úgy mint mondjuk a Woodman castingnál, ahol ugyancsak próbálkoznak a multi kamerával, de nagyon bosszantóan és bénán csinálják. Itt klassz a csaj élvező arcát nézni, miközben pumpálják a pinácskáját. Ashley Anderson-ét mondjuk.

A csajok között is mindenki megtalálja, akit keres, van nagymellű és kismellű, és mindenféle nemzetiségű, még filippinó is. Minden csaj 25 alatti és még análozás is van, a jelenetek végén pedig tisztességes cumshotok.

My very first time

És ha már tetszik a fenti téma, akkor ezt az oldalt se hagyjátok ki. A leges-legelső alkalom, ami általában azért nem pont sima punci szexet jelent, hanem anált, vagy éppen 3/1-est. Itt már kicsit ismertebb pornósokkal találkozhatunk, mint az előző oldalon, de itt is sok az elsőzős arc. Vékonyka tinilányok az oldal áldozatai, szóval akik hozzám hasonlóan szeretik ezt a típust élvezkedhetnek eleget.

Vannak azért első jelenetesek is, mint pld. ez a kis vörös csajszi mega-dudákkal, vagy ez a csaj, aki az első orgazmusát éli át, de ajánlom ezt a kis szőke csajt is, aki első gangbangjét éli át egy bukkake-vel a végén. 5 milliós megtekintéssel amúgy ez a kis tini az első a csatornájukon, aki ugyancsak análozik:

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mit nézzünk a Pornhub Premium-on? – második rész