Loading
Hírek   /   Toplista

Mit nézzünk a Pornhub Prémiumon? – első rész

2020.03.31.Curt

Mint azt ti is tudjátok (és szerintem már aktívan használjátok is), a Pornhub ingyenessé tette a Prémium szolgáltatását egészen 2020. április 23-ig. Ha még nem tetted, akkor gyorsan regisztrálj itt. Szerintem ha már van accountod és azt akarod Prémiummá váltani, továbbra is fizetned kell, tehát mindenképpen új regisztráció kell a Prémium élményhez. A kanadai srácok egyébként nem csak ilyen téren jó fejek, hanem még a videók megtekintéséből befolyt összegek nagy részét (85%) is a pornósoknak adják, akik értelemszerűen most nem annyira tudnak dolgozni, hiszen eléggé elkerülhetetlen a közelség a melóban náluk 🙂

Nna de ennyit a fizetetlen promócióról, és nézzük inkább a lényeget, mit is kapunk ezért a legnagyobb pornó videó megosztó oldaltól? A legfontosabb szerintem a teljes HD videókon kívül az, hogy nincs reklám. De tényleg nincs. Kattintasz és jön a film. Kész. Akik akarták eddig is elérték a teljes jeleneteket a “kalóz” videó megosztó oldalakon keresztül, de ha nem használtak Adblockert, vagy neadj’isten mobilról próbáltak mondjuk a Daftsex oldalára belépni, hát az agyuk és a kedvük is elment a sok felbukkanó ablaktól. A PornHub marketingje kurva egyszerű, ha már egyszer itt vagy, akkor április 23-án is itt akarsz majd maradni és ennyit megér egy pár nap reklámmentesség. Sok százezer új user majd hozz a cash-t harminc nap múlva. Mert ugye az egyszeri amcsi pornó fogyasztó nem olyan mint mi, ő csak új csajokat és új tartalmat akar, meg csöcsöket, meg Milfeket, meg mostoha apukát.

Sokféle szempont szerint megnézhetjük az oldalt, listázhatunk népszerű csajok, népszerű videók szerint is, de én inkább a csatornákat (chanel-ek) gondoltam kivesézésre alkalmasnak, mert itt azért nagyjából össze vannak gyűjtve az egy témakör szerinti tartalmak. Meg is nézzük kezdésnek a Top 5-öt !

1.Brazzers

Hát naná, hogy ha nem a Bangbros, akkor a Brazzers. Egészen brutális 4 milliárd feletti megtekintéssel az első a listában az egyik legnagyobb Pornó oldal a Brazzers. Közel 200 prémium, azaz teljes jelenetet nézhetünk meg tőlük itt. Én sokha nem voltam egy Brazzers fun, jó ha hetente ránézek az oldalukra, nekem túl profi amit csinálnak, de néha azért el-elkapni egy két jó kis jelenetet tőlük, pld. ezt az Anissa Kate harisnyás videót. (weboldalba beilleszteni értelem szerűen Prémium videót nem lehet, de simát igen) Itt is van a legnépszerűbb videójuk egészen elképesztő 45 milliós megtekintéssel:

2. BrattySis

Biztosan ismeritek ti is a második helyezettünket, ahol minden második videó a mostohatesó megkúrásáról szól. Minőségi cuccok egyébként, de Prémiumban kb 60 videó van össz-vissz tőlük. Javarészt POV, azaz olyan videók, ahol egyes szám első személyként mutatják a jelenetet. Mondjuk Riley Reid-et itt. Legnézettebb videójuk egyébként Lana Rhoades egyik legbénább jelenete. Közel 100 millióan megnézték bakker …

3. JaysPOV

Egy újabb POV oldal a következő a kínálatban. De legalább nem a tucat amcsi pornósokkal tolja, hanem vannak köztük európai jócsajok is. A prémium kínálata is egész jó. Pld. hazánk egyik legjobbja Tiffany Tatum. Sosem értettem, hogy ettől miért képzeli bele valaki jobban az adott szituációba, engem inkább idegesít, hogy csak egy részét látom a csajnak, és általában a kamera nézet is torz szokott lenni, hogy minél több beleférjen a látószögbe. Azért itt már érdemes szemezgetni, nekem bejött az isteni pinájú Macy Meadows, a kis orosz Alexa Flexy, vagy Jill Cassidy szőrös pinája. A téma sajna még mindíg a mostohanővér, vagy a mostoha apuka, de ha ettől el tudunk tekinteni (vagy pont ez izgat), akkor király a kínálat ! Ne hagyjátok ki !!

Legnépszerűbb videójuk a az Ellie Eilish, aki nemrég még a könyvtárban dugott.

4.Vixen

Egy újabb nagyágyú a negyedik helyen. A Vixent szerintem mindenki ismeri, és ha még nem tettétek akkor nézzétek meg mondjuk ezt a legendás videót, amiben Abella, Riley és szegény August Ames szerepelnek együtt a még fura kis huncut tincseket hordó Mick Blue-val. De ha leszbire vágytok akkor ugyancsak Riley-val ajánlom ezt a jelenetet a nagycsöcsű Kendra Sunderland-el. A legnépszerűbb ingyenes videója a csatornának egyébként ez:

5. Spankmonster

Bevallom férfiasan életemben nem hallottam erről az oldalról, szerintem ti sem, de most megismerhetitek ti is általam. POV stílusban nyomjuk továbbra is (sajnos), viszont a csajok kínálata eléggé klassz. Nem csak az AAA kategóriákkal van tele, hanem vannak a Gabbie Carter-ek mellett különleges máshol alig megtalálható csajok is – érdemes szemezgetni. Eliza Ibarra-t pld. ne nagyon hagyjátok ki itt sem.

Ez az egyedüli oldal a felsoroltak közül, ami egyedül csak a Prémiummal él, azaz nincs is ingyenes videó oldala, csak a Sárga csillagos, azaz prémium userek nézhetik meg őket, de hát most egy kis ideig mi is azok vagyunk mindannyian. Mert ugye regeltetek ti is? Ha nem akkor még egyszer itt a link és hajrá, megéri !

A sorozatunkat természetesen nemsokára folytatjuk !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mit nézzünk a Pornhub Prémiumon? – első rész