Loading
Extrém   /   Magyarok

Újabb magyar pornósra lehetünk büszkék

2019.12.23.Curt

Nna nem pont úgy mint a már sokat emlegetett Tiffany Tatumra pld., hanem egy egészen kicsit másképpen. Nem tudom ismeritek e Vicky Love-ot, aki már elég régóta tolja az ipart; 2015-óta jelennek meg jelenetei. Most a napokban viszont egy olyan témakört vállalt be, amit kevesen magyarok tettek meg még eddig.

Ez pedig a bukkake téma, egészen pontosan a Premiumbukkake oldal, ahol bevállalt egy jelenetet. Szerepelt ő már itt nemrégen idén szeptemberben, de most négyszerezte a dolgot, azért mert akkor kb. 20adag spermát kapott az arcára, most pedig 100 feletti mennyiséget és ez mind a szájába ment. Bizony, aki nem ismerné a premium bukkake oldalon ilyenek a lányok, ez már egyébként nem is pontosan bukakke, mert az általában arcra kerül, van ennek is egy kifejezése: gokkun.

Három napja jelenet meg a cucc, és az egészet két HD kamerával rögzítik, plusz van egy behind the scenes videó is. Nem sok időm volt keresni a videót, de nagy hirtelen még nem találtam meg, ha valaki tud linkelni azt megköszönném.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Újabb magyar pornósra lehetünk büszkék