Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Trueanal – Leah Winters

2019.12.16.Curt

Múlt héten elemeztem ki a Swallowed remek szopatós filmjét Mike Adrianonak és abban torkoztatta magát könnyesre a kis csajszi. Akkor hallottam róla szerintem először és mára meg itt a legfrisebb anál jelenet, amiben ő van. Hát persze, hogy megnézzük !

Rettenet új a csaj, és hát szőrös a puncija felett, frufruja van, és bimbó piercingje, szóval nálam eléggé előnnyel indul. ? Mondjuk itt picivel hosszabb a haja, nem tudom, hogy a jelenet új-e vagy régebben forgatták, mint a Swallowedet, ahol rövidebb a haja, de nem ez a lényeg. Hanem a széthúzott feneke, amit azonnal láthatunk is, de a copyright-os Mike féle benyalás elmarad sajnos. Inkább szopnia kell a drágának előtte.

Majd egyből egy kis síkosító kíséretében tolja is be neki Mike. Bassza jó sokáig, majd láthatjuk a szétfeszített fenekét. Elég gyorsan visszaugrik sajnos neki, de így is brutál szép a látvány. Így kúrja még egy jó darabig, majd engedi, hogy a csaj is mozogjon. Szépen tövig baszatja ő is magát, isteni a látvány. Közben ATM-eznie kell persze, gond nélkül szopja a saját segges faszt.

Majd beleül Mike farkába és szemből lovagol, ami nem olyan látványos, azért Mike nem egy Mandingo farok méret terén, és a csajnak sem az az Aletta Black-es minisegge van azért … Amikor széthúzza a fenéklyukát és fingja ki a síkosítót isteni a látvány azt meg kell hagyni. Kicsit nekem talán túl sokra sikerült a szopás/dugás arány a szopás javára sajna. Láthatjuk még alulról szemből is extra közelről, ahogy próbálkozik Mike farka beljebb hatolni felette pedig a szétizgult atomnedves isteni punci kihasználatlanul …

Ez a rész azért már nem tekerős, hiába szakítják meg ezredjére egy szopás szünettel. Szétfeszíti és mosolyog, ezekért a képekért imádom máig a Trueanal oldalt, nem hiszem hogy ennél van intimebb kitárulkozóbb kép, ahogy ezt csinálja egy csaj. Ezredjére sem unom. A fenéklyukába élvez Mike boy, de hát ez nem egy adag, csak egy adagocska. Nagyon, nagyon oda kell figyelni a csajra. Remélem jövőre sok jelenetet láthatunk még tőle.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Trueanal – Leah Winters