Loading

Pornó lexikon: Handjob

2019.12.10.Curt

Az Urban dictionary szerint: Az a helyzet, amikor egy személy stimulálja egy másik személy péniszét. Általában ejakuláció a végeredmény. Azt is írja az oldal, hogy a 21. század csókja a handjob. Azért remélem ez nem így van.Nem hiszem hogy magyarázni kellene a jelentést, de azért nézzünk kicsit utána a dolognak.

Természetesen van Wikipedia szócikk a témában az alábbi 1840-ben készült képpel illusztrálva:

Nézzünk meg pár híresebb oldalt ami a témára szakosodott. De ha csak vidókat akartok, akkor van persze külön speckó videós csatornája is a fétisnek, olyan altéma körökkel, mint a Nővér, Kikötözött, vagy Publikus.

Nekem egyből a legjobb oldal ugrott be, amit imádok ez pedig a Lilu’s handjobs. Egy amatőr feleségről beszélünk, aki olyan tökélyre fejlesztette a technikát, mint kevesen a világon rajta kívül. Talán még a Klixen nevű német csajszit tudnám vele egy szintre hozni. Nézzétek ezt a 14 perces jelenetet, amiben háromszor is telespricceli a faszi a csaj arcát.

Vagy ezt, amikor egy méterről lövik telibe. Van még egy fogalom, amit gyakran láthattok, ez pedig a “Ruined”, ami annyit jelenet, hogy kikényszerített, ez egészen egyszerűen az, amikor veri, eri a faszt és egyszer csak abbahagyja. Nna erre nem vagyunk mi képesek, ha magunknak csináljuk, de ha egy csaj fél órán át százszor megteszi ezt leszakad a fejed akkorát élvezel.

Mostanában már azért lehet faszt mutatni a japán pornókban is, és egyébként is ahogy a bukkake hazája is ez, nagyon szeretik a handjobozást persze ők is.

Egyébként is a handjob videók legjobb része maga a spricc, amikor csak a farokkal foglalkoznak ennyi időn át, akkor brutálisakat lehet élvezni, látni is végre szép nagy lövéseket a videókban. Mark Rockwell ennek az egyik mestere, aki csinálja azokat a videókat, amikor a csaj veled szemben fekszik POV stílusban és olyan mintha neked verné ki, amikor pedig jön a geci rettentő módon megörül neki.

Egyébként ez az a szexuális aktus, ami viszonylag sok művészfilmben is megjelent, megjelenhetett. Ha láttátok a Love c. botrányfilmet, abban volt egy kurva jó jelenet, ahol a csaj kiverte a srácnak. De itt egy összefoglaló film, milyen mozifilmekben láthattunk handjobot.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornó lexikon: Handjob