Loading
Hardcore   /   Hírek

AVN Awards 2020: Legjobb dupla behatolás

2019.12.10.Curt

DP, Double Penetration, azaz egy farok a punciba és egy a fenéklyukba, annak aki nem a Földön él és csak véletlenül tévedt ide hozzánk. Best Double Penetration Sex Scene a hivatalos elvevezés és Angela White, aki tavaly szétnyerte magát a mostani regnáló győztes, de most sokkal, de sokkal jobb jelenetek közül válogathatunk. Nézzük is mik ezek és kik ezek:

Bad Karma, Evil Angel Films; Karma Rx, Prince Yahshua & Jax Slayher
Bush 8, Elegant Angel Productions; Lisey Sweet, Mr. Pete & Ramon Nomar
Double Dose (Blacked Raw V21 | DVD), Blacked Raw/Pulse; Adriana Chechik, Jason Brown & Jax Slayher
Double Duty Booty, Belladonna/Evil Angel; Holly Hendrix, Bill Bailey & Tommy Pistol
I Am Riley, Evil Angel Films; Riley Reid, Markus Dupree & Ramon Nomar
Ink Motel, Alt Erotic/Stunner; Mallory Maneater, Sascha Ink & Felix
Kira Noir DP/DA (DP Me 8 | DVD), Hard X/O.L. Entertainment; Kira Noir, Mick Blue & Roman Nomar
Performers of the Year 2019, Elegant Angel Productions; Abella Danger, Steve Holmes & Ramon Nomar
Rammed: Joanna Angel, Bang! Originals/Bang.com; Joanna Angel, Markus Dupree & Mick Blue
Tight and Ready (Tushy Raw V6 | DVD), Tushy Raw/Pulse; Vicki Chase, Jason Luv & Chris Strokes

1.

Karma Rx egy négeres jelenettel indul, a saját Bad Karma c. filmjéből. Nekem eléggé és ezzel a sminkeléssel is még rápakolnak sajnos. A jelenet elég átlagos, egy homályos szobában sejtelmesnek megalkotott hangulattal próbálkoznak, de én látni akarom a dolgokat. Mondjuk azt nem értem miért kell szenzációhajhász módra feltüntetni, hogy ez az első DPje, amiben négerekkel kúr. First Interracial DP. Itt az előzetese.

2.

Az Elegant Angel filmjeit csak nagy ritkán nézem, de a szőrös puncis sorozatukat a Bush-t azért ismerem. Már a nyolcadik résznél tartanak, és ebből a drága Lisey Sweet-et jelölték most. Tudom, hogy uncsi, de van egy etalon oldalam, ahol már láttam Lisey-t és ahhoz hasonlítom, amit ott kapott az igazi DP basszus ! Természetesen a Legalporno-ról beszélek.

3.

Nem nagyon maradhat ki az istennő Adrianna sem a kínálatból. Volt az elmúlt évben jó pár DPje, itt épp a Blackedraw jelenetét jelölték. Óvatosan nézzétek, mert jó párszor beletörik a plöttyedt farka a négernek szegény csajba. Épp mikor élvez el, akkor de kurva szar érzés lehet neki, hogy odaszúr …

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5c7cef2f6e1fd

4.

Double Dooty Booty a bolondos címe az Evilangel/ Belladonna filmnek, amiben az egyik kedvenc kicsike csajomat kúrják meg. Ő Holly Hendrix, akit rettenet módon meg lehet baszni. Igy jár most is a csajszi, jó keményen megteszik, egyedül a fényelés, vagyis a világítás amit utálok a Belladonna filmekben, most is olyan nagyon fakó minden, tudom, hogy ez a művészi kreativitás, de 2019-ben jobban szeretem, ha látok mindent az igazi színében. A nyolcvanas években voltak menők ezek a filterek.

5.

Nna és akkor a kedvecem. I am Riley a film címe, amiről még mindíg nem írtam meg a kritikát, mert lefordítva akarom feliratozva kiadni a filmet is, ugyanis kurva kibaszott jó lett. Riley magánélete is benne van, a kamera elkíséri akkortól mikor felkel az ágyból és hogyan jut el egy forgatásra, ott milyen hatások érik, és utána milyen. Kurva jó lett. A jelenetek szokásosan Riley-sak, kemények, de szenvedélyesek, mint ez a jelölt szett is, amiben persze DP-t kap a drága. Szégyen lesz ha nem ez nyer, a faszik is profik és a jelenet kiváló lett ! Brofist nektek Ramon és Markus!

6.

Ink motel a következő film címe és igen; tetkós csajok vannak benne, annak meg kifejezetten örülök, hogy benne van a kis kedvenc Mallory Maneater-em. Emberevő. Tudom nem sok nőiesség van a csajban, de engem mégis megfogott az európai jeleneteivel. Egyébként az egész ALTerotic oldal csak ilyen csajokkal foglalkozik, nagyon extrém.

7.

Természetesen a DPre szakosodott Hardx-től is van egy film, mégpedig a néger jócsaj Kira Noir főszereplésével a DP me 8-ból. Itt azért érzek egy kis pozitív diszkriminációt Kira iránt, de örülök a jelölésének. Ha igazán kemény baszásra vágytok tőle, akkor tudjátok merrefelé kell nézelődni.

8.

Abella Danger a következő jelöltünk, aki az öreg Steve Holmes és Ramon Nomar tettek magukévá egy Elegant Angel filmben. Elég hülyén néz ki Abella ezzel a szőke hajjal nem ? A film címe egyébként simán Performers of the year 2019.

9.

Rammed: Joanna Angel. Joanna-val sem nagyon tudok mit kezdeni, olyan semmilyen nekem a csaj, de biztosan van akinek személyes kedvence, szóval megnéztem a jelenetét és még ide is betettem. Jó alaposan megbasszák azt meg kell hagyni.

10.

Ha már volt BlackedRaw jelenet a TushyRaw-ról is pakoltak be és egyébként is rohadtul tolják a szekerüket. Vicky Chase a kiszemelt áldozat. Megnéztem szerintem csak ez az egy volt az oldalon, ami DP volt, a többi mind sima anál jelenet. Itt is sajna olyan kipipálás ízt érzek a számban szegény Vicky-vel, hogy minden rassz meglegyen a kínálatban. És az a zöld szett is valami rettenet ronda lett.

Én mindenképp Riley-nak szurkolok, szerintem maga a film is és a jelenet is hibátlan lett. Neki kell nyernie. És szerintetek?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN Awards 2020: Legjobb dupla behatolás