Loading
Hírek   /   Hosszabb cikkek

Sorozat sztárból pornós – Maitland Ward

2019.12.04.Curt

Biztosan ti is gondoltatok már arra, hogy színésznőket, jócsajokat, vagy akár ne’adj isten kollégákat milyen jó lenne pornóban látni. Erre két esély adódik, az egyik a mostanában felkapott és később szerintem egyre inkább használt Deepfake technológia, amiről ugyancsak tervezek majd egy hosszabb összefoglalót írni, a másik meg az egyszerűbb változat. Amikor is úgy dönt a színésznő/kolléganő, hogy márpedig ő kipróbálja magát az iparban is.

Filmek és a cosplay

Pont ilyen csaj a cikkünkben szereplő Maitland Ward is, akivel (hacsak nem vagytok megrögzött amerikai szappanopera és sitcom funok) nem hiszem hogy találkozhattatok. A csajszi egyszer csaj 42 évesen úgy gondolta, hogy belevág a hardcore világába is. De előtte felvezetésképpen nézzük csak, milyen igazi filmekben is színészkedett , mielőtt nyálasra szopott volna egy 35 centis faszt.

Magyarországon is láthattuk a Gazdagok és Szépek (The bold and the beautiful) c. amerikai szappanoperát, amiben ha nem is főszereplőként, de játszott a csaj, még 1994 és 1996 között. A sorozat egyébként elég durván régóta megy 1987 óta és már 33 évadot és több min 8000 rész élt meg, szóval egy olyan amcsi Barátok Köztnek lehet tekinteni. (Nincs szerintem olyan magyar ember, aki ne látott volna abból is akár csak egy részt is, és ha már így belegondolunk, akkor mondjuk Szabó Erika, vagy Kiss Ramóna szívesen látott lenne egy ilyen cikkben, hogy Magdi anyusról nem is beszéljünk :)))

A remekül magyarra fordított “A kis gézengúz”, volt a következő projektje, amit ugyancsak láthattunk itthon is az M1-en, de nem emlékeztem a csajra, és a sorozatra sem. Talán a DVD korszak elején és azóta Tvben ezerszer leadott Feketék Fehéren c. film volt az, amiben emlékezhettek rá. Tudjátok ez az, amikor a két néger fehér csajnak adja ki magát. Nem a világ legjobb filmje, de az akkori korszakban vicces volt, főleg ez a jelenet. Ebben is volt egy kis szerepe a csajnak.

Aztán utána a nagy semmi és nem hiszem hogy ezek a szerepek megadták neki mindazt, amit szeretett volna. Ahogy idősödött egyre jobb alakja lett és elkezdett a Cosplay-el foglalkozni is. Nevezetes volt neki a Leila hercegnős jelmeze volt, mert nem a szokásos kinézetét ragadta meg, hanem azt, amikor Jabba fogja volt az Organa csaj. Ha nem emlékeznétek itt egy pár fotó :


Nagyon jól kihasználta a testi adottságait, konkrétan a kibaszott szép és nagy melleit és már itt lehetett látni, hogy nem volt szégyenlős, mert olyan “ruhákat” is elvállalt, ami csak egy testfestésből állt. A sikere (a hatalmas melle mellett) az lehetett, hogy csodaszép kislányos mosolya megmaradt 40 éves korára is és ez társult valami egészen elképesztő exhibicionizmussal. Egy 35-36 éves csajszi, aki a kedvenc gamer, vagy filmes karaktereiknek öltözik; szerintem eléggé népszerűvé tette a kockák- geek-ek körében és bárkiében, aki meglátott egy ilyen fotót róla. Nem akarom a cosplayes csajokat megbántani, de inkább az ellenkezője igaz rájuk, mint Maitland-re. Aztán egyszer csak elkezdett cicis és meztelen képeket posztolgatni Snapchaten és Instagramon is és látta, mennyire tetszik a követőinek, innen már egyenes út vezetett a pornó világába. Nézzétek meg milyen keresési eredményeket hozott a Pornhuban a csaj:

De mielőtt erre kitérünk egy nagyobb adag képpel kényeztetlek titeket ebből a korszakból. Valami egészen elképesztően szexi és dugnivaló a csaj.

A Pornós karrier kezdete

Először persze a meztelen fotózások után leszbi témában ismerkedett a drága, a Manyvids oldalon letölthető formában láthatjuk a próbálkozásait, majd szépen áttért a hardcore vonalra. A Jules Jordannél volt egy jelenete Manuel Ferrara-val, aki szereti az ilyen csajokat beavatni, emlékeztek még arra a csajra, aki sima újságíróként akarta kipróbálni, milyen az, mikor megbassza egy pornós ? Azt is Manu varrta le. Már itt látni lehetett, hogy a magamutogatás szenvedéllyel is társul, mert kurva jót kúrtak együtt. Ez a szenvedély szerencsére szinte minden jeleneténél megmaradt, még a most felkapott Blacked cuccoknál is meglepően jól csinálja. Manuellel még a hírhedt Deeper jelenetben is összefutott, itt Ivy Labelle is beszállt harmadiknak.

Természetesen a csodás mellei mindíg főszerepet játszanak, és fogyott is egész sokat, amikor beindult a karrierje 2018-ban még elég ducika volt a segge. Ezeket a fél amatőr- fél profi filmeket csinálta és lehetett látni, mennyire élvezi az egészet. AAA kategóriás pornóssá igazán a Blacked jelenetekkel vált, ezzel került oda, ahová már régen kellett volna tartoznia, mégpedig a MILF-ek krémjébe. Egy 42 éves csajról beszélünk !!! Sok olyan pornós van, aki 30 évesen tohonyábban néz ki mint ő most.

Blacked.com jelenetek


És végül nézzük meg a két remek Blacked jelenetét.Először még csak egyedül vállalkozott, majd pár napja érkezett a párosa, amiben a kis Bree Daniels-el tolják. Az első jelenetben egy ingatlanost játszik a drága (sosem láttunk még ilyet), aki egy penthouse-t akar eladni a négernek, akinek a szemére is tetoválva van, meg mindenhová. A szemére az pld. hogy: Alszol? Ha becsukja akkor látszik. Nna mindegy, sokkal érdekesebb az ahogy a vöröske szopja, szépen szemkontakttal mélyre, bő nyállal. Profi nagybetűvel.

A néger csávó kurvára semmit sem csinál egy félórán át kb. Élvezi, hogy szopják, és még az isteni mellbimbót sem kapná ám be, pedig ott kínálkozik előtte, hagyja hogy Maitland beleüljön a farkába és kicsit dugnak. Majd végre aktivizálja magát és állva is megbassza a csajszit. Látszik rajta, hogy vad és kemény baszást akar, de nem annyira sikerül vaddá tenni azt. Pedig lehetne neki tolni rendesen. Maitland végig ordítja és pofázza az egész jelenetet. Befeszíti a testét és baszatja magát, szépen el is élvez egy párszor összeszorított lábujjakkal. Kész vagyok tőle …

Az augusztusi jelenet után most novemberben tért vissza a stúdióhoz a vöröske Milf. A 28 éves Bree a partnere, aki sokkal fiatalabb, szóval eléggé adott a dolog, hogy betanítalak, milyen egy ilyen nagy farokkal kúrni, legyen a történet vezérfonala. Fel is vesszük ezt egész gyorsan. Szopatja a négert a vörös csajszi. Olyan pillantása van ennek a csajnak, hogy kicsinál, hogy tud már nézni a faszra és a szemébe is a négernek? Majd a sok orál után nem nagyon bírja már tovább és meg kéne őt kúrni de keményen. Dobálja is magát, mert keményen alulról akarja, de ez inkább komikussá teszi az egészet. Alig akarja odaadni a farkat Breenek és itt is alig várja, hogy szophassa a pinás faszt. Üti vágja a seggét a kiscsajnak. Állat ez a nő !!!

Felveszik a 69-es pózt és így kúrja a milfünket a néger, de sajna Bree csak alulról nézi, pedig ott lehetne pinát is és herét is nyalni ám… El is élvez Maitland jó párszor, látszik ahogy beremeg az egész teste, mint Vera Avluvnak. A végén a másik csajt is hagyja egy kicsit érvényesülni. mert elég nehéz mellette farkat kapni. Közösen verik ki a gecit, ami olyan kevés, hogy még képkockázva sem találtam meg …

Hatalmas hálát adjunk a sorsnak és a csajnak, hogy úgy döntött pornós lesz. Meg van Vera Avluv utódja úgy érzem, és az análra sem kell már sokat várni, egy ilyen vérmérsékletű nőnek meg lesz az is még év elején és akkor aztán nincs megállás ! Akinek még ez sem lenne elég itt olvasható egy riport a a csajszival, ahol elárulja, hogy van a cicijében azért egy kis szilikon, meg azt is, hogy otthon imádja az anált így nem zárkózik el előle.

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Sorozat sztárból pornós – Maitland Ward