Loading

Az Instagram 1300 pornós fiókját törölte

2019.12.02.Curt

Megszokhattuk már a hasonló cikkeket, annak idején a szoptatással kapcsolatos Facebook posztokról olvastam hasonlókat és emlékszem vissza is kellett vennie a legnagyobb közösségi oldalnak a politikájából és nem törölhette azonnal az ilyen és ehhez hasonló képeket. Rettenet bigottság van egyébként a Facebooknál és a tulajdonában lévő Instagramnál is. Biztosan láttatok már olyat, hogy még Messangeren sem lehet akármit küldeni, mert azt is cenzúrázza az algoritmus.

Az AVN-en olvasott cikk alapján, most egy újabb tisztogatás áldozatai lettek azok a pornós csajok, akik habár betartották az Instagram kurva szigorú szabályzatát (még mellbimbó sem lehetett régebben, most már talán ruhát átlátszva ez megengedett), mégis megkérdezés nélkül törölték az accountjukat.

A cikkben szereplő Ginger Banks-et pld. majd negyed millióan követik, és úgy látszik sikeres volt a felháborodás, mert most épp él az Insta fiókja. A BBC is felkapta az ügyet és megkereste a tulajdonos Instagramot és érdekességképp átnézte a legfrissebb “Felhasználói nyilatkozatot”, ami mindenkire érvényes, és ebben még azt sem javasolják, hogy a chat-ek során használjuk a mostanában szlengként a fiatalok körében népszerűvé vált Padlizsán és Barack Emojit, mert az szexuális utalást hordoz magában.

Én nagyon utálom ezt a fokú bigottságát Amerikának, és kész vagyok bárkivel vitatkozni erről, úgyis tudom mi lesz a fő érve, a gyerekek megvédése. Higgyétek el én rohadt szorosan és trendin követem a gyerekeim online életét és nem a szabályozással, és a törlésekkel kell határat szabni ennek, hanem egyszerű neveléssel otthon. Ha akarják úgyis megtalálják amit akarnak.

Egy külön cikk sorozatot akarok majd indítani a Pornó Ellenes mozgalomról, akár magyar vonatkozásban is van ilyen, de úton útfélen találkozni velük. Itt is felmerül a neve az Omid nick nevű faszkalapnak, aki Anti-porn trollként hackel meg accountokat, és osztja az észt szegény csajoknak, hogy a világ jobb lenne nélkülük, és hogy azonnal de tényleg hagyják abba amit csinálnak. Az nem gond, hogy a rajongókat mondjuk csak ezen a felületen érik el tömegesen és itt aztán igazán nem csinálnak (mert nem is csinálhatnak) semmi megbotránkoztatót.

Bezzeg a Kardashian csajjal semmit sem csináltak, amikor ilyet posztolt, ebben sokkal több merészség van, mint egy bikinis segges fotóban.

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az Instagram 1300 pornós fiókját törölte