Loading

Pornó lexikon – MILF

2019.11.29.Curt

Ezer éve szerettem volna beindítani egy ilyen rovatot, itt az új blogon most erre is lesz lehetőség. Pontosan az és nem több, mint amit gondoltok. Akik most ismerkednek a világunkkal, azoknak rohadt sok ismeretlen kitalált szó és főleg rövidítés ismeretlen lesz, ezeket foglalom össze, mert ugye ki a fene gondolná, hogy az ATM, itt nem bankautomatát jelent, hanem valami egészen mást.

Mi mással is kezdhetnénk a rövidítések sorát, mint e leggyakoribbal, ami a keresések toplistájában szorosan a “teen” keresőszó után helyezkedik el; ez pedig a MILF. Szó szerinti fordíásban Mother I’d Like to Fuck, azaz “anyukák, akikkel dugnék”. Azt hallom, hogy az angol kifejezések a fiatalok mindennapi életében, beszédében is jelen vannak, gondoljunk csak a random, vagy a LOL, vagy az OMFG kifejezésekre, amit nem csak csetben, de élőszóban is simán használnak. Amerikában meg már ezer éve megy ez, annak idején Kevin az Officeban is beszólt róla.

A popkultúrában a Wikipedia szerint az első ilyen megjelenés talán a Mrs. Robinson lehetett az 1967-es Diploma előtt c filmben Dustin Hoffmannal, de nekem talán a Stacy’s mom c. klip ugrik be 2003-ból hallgassátok meg nektek is ismerős lesz.

A hölgy egyébként Rachel Hunter, most ötven éves és akkor idetennék egy képet és nem kell írnom többet szerintem. Sok helyen őt definiálják az ős-Milfnek. Ha van kedvetek keressetek rá, vannak meztelen fotói is.

Nálam még emlékezetes MILF filmből talán Stiffler anyukája az Amerikai Pitéből. Biztosan ti is emlékeztek rá, a szerepében rá is játszott az egészre, főleg, hogy a fia egyik barátját el is csábította. Természetesen ennek is van megfelelő kifejezése, mégpedig a Cougar, ami annyit jelent, hogy idősebb nő, aki fiatal srácokat csábít el. Persze általában együtt jár a két kifejezés.

A pornóban külön iparág épül a MILFekre, számtalan külön weboldal épül rájuk, hiszen az egyszeri tini srác, nem a tini lányokra keres rá, hanem pont ellenkezőleg, az idősebb nők érdeklik, akik bevezethetik őket a szexuális életbe, megmutathatnak nekik mindent. Egy másik jelentős témakör ahol szerepeltetik őket, a Reality oldalak, ahol kiválóan eljátszhatják a csalfa mostoha anyát, vagy épp a saját fiúk haverjának az elcsábítóját. Szerintem több ezer ilyen jelenet és több száz ilyen film készült már.

Évek óta a MILF, mint kategória szinte minden rangosabb díjátadón is szerepel, a legnagyobb és legnevesebben az AVN Awards-on is megválasztják az Év MILF-jét, filmjét és jelenetét is.

Nevezetes MILFek (írjatok ha ki hagytam valakit)

  • Veronica Avluv
  • Lisa Ann
  • Kendra Lust
  • Julia Ann
  • Brandi Love
  • India Summer
  • Francesca Le
  • Syren de Mer
  • Cherie Deville
  • Ryan Conner
  • Nina Hartley

Személyes kedvencem közülük Brandi Love, aki nemrég a Pornhub Awards-on is nyert. De Verát és Syrent is nagyon szeretem. Írjátok meg kommentben ti mit gondoltok erről a rövidítésről és kihagytam-e valakit a kínálatból (egész biztosan igen)

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Pornó lexikon – MILF