Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Van az úgy, hogy a srácok is a seggére verik

2024.06.21.Simon Lukapop

Nem rég számolt be Curt bácsi a spermmania.com oldalról, ahol közös kedvencünk, Emily Belle nyeli az organikus fehérjeturmixot ázsiai barátnőivel. Én csípem az oldalt, mert igényes a kivitelezés és mert mer újítani is.

Az innováció neve: butt bukkake.

Egyszerű, de nagyszerű és pontosan az, mint amit elsőre gondolnánk. A srácok a célszemély hátsó fertályát veszik célba és oda pozicionálják a termelést. Egészen pontosan a végbélbe próbálnak beleélvezni, ami meglepően nehezebbnek tűnik, mint azt elsőre gondolnánk.

A fiúk védelmére, Belle kisasszony fenéklyuka sem lett előtte csoportosan tágítva, így a csillagkapu hetes ékzára se lett kódolva, ami nehezíti a bejutást. Egy-két tehetséges úriembernek azért csak sikerül bennhagyni a zaccot, a többiek meg a karima köré rakodnak, amit Emily gyönyörűen manikűrözött ujjaival bedolgoz.

A legjobb pillanatokat összevágtam nektek:

Nekem nagyon bejön a csoportos creampie koncepciója, csak a mennyiségen kellene radikálisan változtatni. Ha arra gondolok, hogy egy PremiumBukkake oldalon átlagosnak számító 80-90 adag apatej-spricc kerülne egy csodás popsiba, majd távozna ki másodpercek alatt valaki arcába…. odalent durván megkeményedik valami. 😉

5 People voted this article. 5 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Van az úgy, hogy a srácok is a seggére verik