Loading

Beindult a támogatói rendszerünk, ha teheted közösségi adományozással támogasd a blogot !

2024.06.27.Curt

Hosszas tervezés és utánajárás után beindítottam a támogatói rendszert. Itt írtam arról, hogy miért fontos ez és mik a terveim hosszú távon.

Szinte sajnos egyik ilyen rendszer nem támogatja a szexuális tartalmat, azért egy külön Instagram oldalt hoztam létre egy teljesen vállalható témakörben, így ha ott támogattok, akkor közvetetten engem és a blogot támogatjátok.

Az Instagram user nevem curtdesign2, és az ottani bio-ban találjátok meg a támogatási linket, vagy pedig ide kattintva is eléritek.

Remélem értitek miért is kell ez a közbünső megoldás:

  • Így ti is az Instagram oldalamat támogatjátok, az ottani munkámat, amin AI segítségével készítek profilképeket 🙂
  • A Donably rendszerén keresztül megy a támogatás, ami egyszeri, azaz rátok van bízva, hogy minden hónapban küldtök-e adományt
  • A neveteket kell csak megadni és egy email címet, ahová a Barion-tól (a bankkártya szolgáltató kapjátok a visszaigazolást), de kipróbáltam, megy kamu emaillel is, és persze kamu névvel is, meg persze becenevekkel. Azt azért klassz lenne ha a beceneveteket kíírnátok, hogy tudjam kitől jön a money. De persze ezt csakis én látom, senki más.
  • A Barion rendszere a legbiztonságosabb egész Magyarországon, ha bármely webshoptól már vettetek életetekben bármit, akkor tutira fizettetek már rajtukon keresztül.

Kb. ennyi az egész én továbbra is nyomom a napi 4-5 frissítést változatos témákban és számítok rátok !! A rendszerben egyébként nincs minimum összeg, adható bármennyi az 1000 forintot tettük meg célnak 300 embertől havonta. Maximum összeg viszont van: 12 millió forint, szóval ha bárki ennyit gondolna küldeni előtte írjon nekem 🙂

Egyébként is bármi kérdésetek van : prnlvr.blog@gmail.com.

Curt

5 People voted this article. 5 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Beindult a támogatói rendszerünk, ha teheted közösségi adományozással támogasd a blogot !