Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Emily Belle gecis szájjal szopja végig a japán farkakat.

2024.06.18.Curt

Eredetileg azt írtam a címben, hogy faszokat, de aztán visszatöröltem. He cumshot rajongók vagytok mint én, akkor egészen biztosan láttatok már szettet erről a japán oldalról, ahová közepesen híres európai színésznőket importálnak, aztán meg jól teleélvezik őket.

Emily Belle-ről már itt is írtam, az egyik legszebb nő a világon kb. legalábbis nekem, aki pornózásra adta a fejét. Ő az bazmeg:

Azt kell még tudni erről a japán bukkake oldalról, hogy nincs cenzúra, azaz végre nem pixel farkakból jön a pixel sperma, és azt, hogy nem állnak meg a hagyományos szájba-esetleg-arcra, aztán vége jelenetnél, hanem mindíg színesítik a szetteket. Most is, az a feladata Emily-nek, hogy egyvalaki beleélvez a szájába, és nem szabad a gecit lenyelnie, hanem így gecis szájjal kell leszopnia a következő faszt farkat, aztán így tovább és így tovább. (előzetes)

Az biztos, hogy ilyet nem nagyon láthattunk még sehol, nagy kár a kókadt farkakért … de kárpótol az, hogy egy brutál szép csaj játszadozik a nyálas gecivel és nyel le 9 adagot.

Ha már bukkake, akkor inkább mutatok egy rövidke jelenetet, a csaj saját Onlyfans oldaláról:

9 People voted this article. 9 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Emily Belle gecis szájjal szopja végig a japán farkakat.