Loading
Extrém   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Az őrült család útra kel és mindenkit megbasznak. Perverse Family 4. évad negyedik rész.

2024.03.27.Curt

Aki képbe szeretne kerülni a pornó legbetegebb családjával, annak ajánlom ezt a gyűjtő oldalunkat, vagy a negyedik évad előző kibeszélőit. (első, második, harmadik rész). Ott hagytuk abba, hogy ismét úton vannak a sok pénzzel (amiből azért folyamatosan szórnak el mindenhol) és közelednek az éved csúcspontjának számító fesztiválos jelenethez.

Addig még megpihennek egy faluban, ahol aztán mindenféle elmebeteg dologgal találkozhatunk. Tele van a falu statisztákkal és persze új szereplőkkel is, közöttük több kedvencetek is ott lesz.

Az első részlet egy bemutató mindenféle agyament hülyeséggel, Brittany mindenkinek ad pénzt, cserébe az arcukba nyomja a négercsókot, vagy a fagyasztott és felolvasztott pizzát, és a kajákkal gusztustalankodnak, ami eléggé uncsi. Anna is hozza a beteg lányt, egy pisis ibrikbe, amibe olajat is öntenek hány bele, majd falatozik belőle.

A harmadik kis rész végére végre baszni is kezdenek, de nem egy nagy szám az egész, főleg, hogy a pikantériáját az adná, hogy egy szabadtéri fodrász szalonban egy feláldozható dagi csajnak leborotválják a haját kopaszra, miközben kúrnak mellette. Addig bohóckodtak, hogy félig már lement a nap és végig félhomályban árnyékban van minden, míg a statiszták a napos részen álldogálnak és játsszák, hogy ők most egy vásár résztvevői és nem zavarja őket, hogy 3 méterre basznak tőlük.

Mivel tudjátok, hogy rettenet szinten rá vagyok kattanva a lábakra, ezért amikor a lábfejek-kidugva a falon részhez érünk azért megmozdult valami a nadrágomban. De a fényképezés sajnos itt is nagyon rossz, ez a szabadtéri felvételek hátránya. Perverzkednek ezzel is egy adagot, de én sokkal sokkal többet ki tudnék hozni egy ilyen klassz kis szituációból.

Az utolsó három rész ebből az etapból lehetne egy klassz helyszín is, de sajnos ezt is elbasszák. Egy pajtában vagyunk, ahol lányok várják, hogy szétgyalázzák-megbasszák őket. Rebel Rhyder is itt várakozik a sorára türelemmel, de az arcát nem láthatjuk – egy gázálarc takarja.

A kevesebb sokkal több lett volna, pld. nem értem mi a fenének kellett egy mega hatalmas nagy műfaszt behozni a képbe és azzal szadizni szegény csajokat. Van egy két ismeretlen nő, akiket alaposan basznak, de amikor éppen már egy fél perccel többet láthatnánk a jelenetből, máris jön valami vágás és éppen Brittany Bardot egy törpe mozgássérültet pisil le.

Nekem nagyon nagy csalódás ez az egész, az évad előzetesben sokkal többet vártam ettől. Remélem most már nem térnek be sehová, nem hánynak és pisilnek más szájába, hanem jön végre valahára a várva várt orgia jelenet ilyen képekkel :

8 People voted this article. 4 Upvotes - 4 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az őrült család útra kel és mindenkit megbasznak. Perverse Family 4. évad negyedik rész.