Loading
Anál   /   Extrém   /   Jelenetek   /   Kritika

Az őrült család útra kel és mindenkit megbasznak. Perverse Family 4. évad harmadik rész.

2024.03.04.Curt

Ugyebár emlékszünk, hogy megnyerték Brittany-ék a Jackpotot és 100 millió dollárral a zsebünkben keltek útra. Történt itt minden, amíg utaztak a vonaton, az autóban, jártak a bankban és egy kajáldában is. Olvassátok el az első részt, aztán a másodikat is.

Lépjünk át a kis intermezzón, amit a kocsiban töltenek és Brittany kiveri az öreg mikro farkát, aztán pisil mindenfelé, Anna is pisil mindenfelé, és fentről is lepisizik a srác arcába. Semmi extra …

Közben felszednek egy csöcsös csajt, akit megbasz a “fiuk”, miközben Brittany a lábát nyomja a szájába, eléggé jó csaj és szép mindene, látványos ahogy basszák, kivéve amikor az öreg tata orbánviktoros zakójában tolja neki a mikrofaszával – de a csaj csöcsei legalább akkor is ringanak.

Betévednek egy útszéli kaszinóban, ahol ilyen alakok várják őket, mint ez a kismellű néni és itt újra beindul az őrület. Eden Ivy a csapos, szóval őt már bassza is egyből a csapos, majd Anna lepisil egy 70 éves nénit, és persze Brittany sem ül a seggén, amint a képeken is látható:

Aztán jön megint a kaja fétis és összemocskolják magukat és persze egymást kajával, majd megbasszák sorban hárman is a csöcsös csajt. A legjobb rész benne, amikor Brittany odatartja a kinyomott fenekét és tol egy Prolapse-ot, a csajnak meg nyalnia kell (videó)

Tudom, hogy szerepelt már a legalon is ez a csaj, de nem ugrik be a neve. Valaki esetleg tudja fejből ? Megtaláltam; Jennifer Mendez a neve és szerintem sokat fogyott a seggéből.

videó:

Aztán úgy döntenek dobnak egy párat, de a bowling pálya nem elég csúszós, szóval :

Igen-igen, jól látjátok, ott a közepén felnyomnak egy néninek egy egész bowling golyót (nna, jó, de melyik méretet ?), és ezt CGI segítségével oldották meg, szerintem elég korrekten:

Aztán a legvégén is kurva menő, ahogy Brittany búcsúképpen csak úgy simán arcba hányja ugyanezt a nőt. Miután kellően leamortizálták ezt a helyet is, továbbállnak a hőseink. Jön még két töltelék rész, amiben halloweeni jelmezekbe öltöznek, de ez egy nagy katyvasz és inkább legközelebb majd megnézzük a falut, ahová megérkeznek és ilyen fal fogadja őket:

Csajok lábait nyalhatod, és baszhatod úgy, hogy nem tudod ki van a másik oldalon. Mi ez, ha nem a Nirvana nekem ??? A falu után érkeznek el a végső helyre, a techno fesztiválra, ahol az általam nagyon várt csoportos jelenet jön több száz statisztával.

10 People voted this article. 6 Upvotes - 4 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az őrült család útra kel és mindenkit megbasznak. Perverse Family 4. évad harmadik rész.