Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Kritika   /   Weboldalak

Az őrült család útra kel és mindenkit megbasznak aki útjukba kerül. Perverse Family 4. évad – első rész.

2024.02.01.Curt

El is kerülte volna a figyelmemet, ha nem szóltok, hogy kijött a beteg család új évada, ami minden eddiginél szerintem látványosabb (és perverzebb) lett, pedig elég nehéz saját magukat űberelni, volt a 3 évad alatt minden már abban a házban, amit Brittany Bardot felrobbantott a végén.

Nem könnyű beszerezni a jeleneteket, főleg, hogy hetente jön ki új és 8-12 percesek csak, ebből az intró maga elvisz 75 másodpercet. Ott tartunk a sztoriban, hogy fel kellene venniük a pénzt amit nyertek, hát útra kél a csapat és bemennek a bankba. Anna a lányka az apja hátán utazik pucér picsájával és néha, mikor úgy érzi, akkor pisil egyet 🙂

100 millió dollárt nyertek, amit egy nagy mega csekken hoznak be nekik és naná, hogy két bomba csaj érkezik, akiket azonnal szopatnak és basznak is.

Az anyuka és a nagypapa ennek örömére lepisili a csekket, majd a két faszi (apa-fia) basszák a szexi titkárnőt, akiről a végén kiderül, hogy hoppá, “farka van a menyasszonynak”.

A két csaj közül az egyiknek tényleg van, de a szőkének csak műfarok van látni a golyón, de egyébként baszottul profin oda van digitalizálva neki. A jelenet azzal ér véget, hogy a másikat is levetkőztetik, de a kövi részt nem találtam sehol, ha esetleg bárki ráakad írja meg kommentben.

Aztán útra kelnek, de a buszos kirándulásból sem találtam részeket, ellenben a vonaton már fullba nyomják a kretént. Illetve van egy rész, amikor találkoznak a kopasz faszival akinek nem olyan nagy farka van 🙂 de ez nagyon rossz világításban van megcsinálva, meg a mű dolgokat nem szeretem egyébként sem.

A vonaton egymásnak esnek Anna a saját tesójával baszatja magát fenékbe. De a legjobbak a statiszták, tisztára mintha csak én szállnék át Füzesabonyban, mikor a Tiszára megyek.

Eskü elvállaltam volna egy ilyen mellékszerepet, mekkora királyság már ! De bácsi, nem megmondták, hogy a kamerába nem nézünk bele !! :))) Egyébként meg Balázs Gyulát is vélhetjük az utasok között felfedezni, aki a Kowalsky meg a vega frontembere, civilben pedig hánytatós-seggbebaszós-öklözős pornós forgatások statisztája.

videó:

Szegény Anna rosszul is lesz az úttól, szóval belehány egy zacskóba, amikor pedig már oda nem fér a vonat kellős közepére, ami pont olyan mint a krimikben a falra akasztott fegyver – tudjuk, hogy még vissza fogunk térni rá a későbbiekben. A statiszták egyébként mind kicsit be van mocskolva és nagyon izzadnak, szóval erős a gyanúm, hogy ezt tényleg valamelyik MÁV vonalon vették fel.

A legjobb csajt elkezdik vegzálni, aztán hagyja magát és meg is basszák alaposan a srácok. Szegény Ancsa, pedig egyre rosszabbul van és már rá is pisizik egyet a saját hányására. Mennek tovább és mindenki basztatnak egy kicsit, a kalauz nőt (Ruzsa Magdi hasonmás) lefizetik és megbasszák, de a legjobb Brittany perverz agya, aki minden csajjal csinál valami extrémet.

Anna egy idő után megunja a dolgot és felmászik a poggyásztartóra, onnan figyeli az eseményeket. Brittany meg ámokfut. Basztat mindenkit lepisil, hánytat, kaját , meg tejet önt a szájukba.

Közben jön egy kis rész, ami szerintem nem volt benne a forgatókönyvben, ugyanis a Kowalsky-s faszi kötekedni akar, de jön az apuka és kibassza a kocsiból, de ez nem nagyon zavarja a főszereplőket, csak a statiszták ijednek meg egy kicsit. Közben találnak egy szottyos öregasszonyt is, akinek brutálisan nagy undormány pinája van, de szerintem ezért castingolták be ide. Ez már Anna érdeklődését is felkelti és leugrik egy kicsit hányni a csomagtartóról.

Kárpótlásként mindenkinek írnak egy csekket, kivéve a kallert, akit meztelenre vetkőztethet és mindenki lepisilhet, valamint egy utas csajt (ki ez? olyan ismerős nekem a legalról, de nem ugrik be), akit meztelenül ledobnak a vonatról.

Aztán most jövök rá a végén, hogy amit első jelenetnek gondoltam az jön most, ugyanis Damien az apa a hátán viszi szegény Annát és így mennek a bankba, de nem is gondolom, hogy a kronológiai annyira számítana ennél az őrületnél.

Repesve várom a folytatást !! Remélem az öreg is szerepel majd még benne, aki éppen hazafelé tart a délelőttös műszak végén a gyárból:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az őrült család útra kel és mindenkit megbasznak aki útjukba kerül. Perverse Family 4. évad – első rész.