Loading
Jelenetek   /   Kritika

A látvány továbbra sem minden. Még áttekerve is halál unalmas lett a Blacked új 3 csajos jelenete.

2024.02.28.Curt

Az egyik csajról már írtam itt kritikát, aki egyébként baszottul szép, de a jelenete gagyi lett. Most ha lehet még lejjebb megyünk a képzeletbeli pincébe és hiába nagyobb a költségvetés a másik két csaj miatt, a jelenet halálosan unalmas lett.

Egy olyan forgatókönyvet kapunk az arcunkba, hogy ahhoz képest a LOST elbújhat a picsába. A csajok szétunják az agyukat, de csak addig, amíg meg nem érkeznek a fekete srácok a közös medencébe. Akkortól megváltozik majd minden.

Ebben a napszemüvegben pld.:

Szegény egyetlen fehér srác a jelenetben hozza fel a csajának a fürdőruháját, erre mit lát. Mind a három csaj szopja a néger faszokat. Nahát, milyen tarantínói fordulat.

Julia Grandi sokszoros rendezőnő, aki idén is megnyerte a legjobb rendező díját, az AVN-en, úgy gondolja, hogy ez kell nekünk. Nagy néger faszok, amik olyan nagyok, hogy alig bírják két kézzel fogni a csajok. Ez majd elkápráztat minket. Szerintem ennek csakis egyetlen célcsoport örül, mégpedig a négerek, akiknek ugyanilyen nagy faszuk van. Csak ők nem szerepelnek a jelenetben, hanem csak nézik.

Mikor ezt már megunják, akkor föléjük guggolva basszák őket, nemi szervet még csak véletlenül se mutatva, ellenben annál több izmos férfitestet meg igen.

Ez megy tök sokáig, aztán brofist és párcsere. Itt már-már elvétve látunk egy pár pinát is megvillanni. Kemények a srácok folyamatosan tolják a csajoknak, akik olyan élvezeteket élnek át mint még soha, de tényleg soha soha az életben nem.

A fekete lányra jól tippeltetek – kolumbiai a csaj. Akit még nem ismerhettek, az Zuzu Sweet, aki persze hogy szláv területről származik. Egyszerűen nem is tudok olyan screent kiszedni, ami érdekes lenne. A fényképezés közben persze mindíg látszódnia kell a tengerpartnak, mert arra vagyunk ám kíváncsiak, nem a csajok pinájára. Kapnak egy geci adagot (ez legalább normális) aztán a kellék-négerek már mennek is el jobbra.

A végére még egy lenyugvó napkorongot megnéztem volna Vangelis zenéjére …

9 People voted this article. 4 Upvotes - 5 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A látvány továbbra sem minden. Még áttekerve is halál unalmas lett a Blacked új 3 csajos jelenete.