Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Két szilikonos csöcsös csaj péppé baszva. Melyikük a jobb szerintetek ?

2024.04.25.Curt

I am back again. Kicsit még a melóval is foglalkozni kellett, de mostanra már bepótoltam a hetem és újra visszatérhetek a kedvenc világomba. Imádom ilyenkor bepótolni a lemaradásokat. Egyébként függőként kegyetlen egy dolog kihagyni a pornót. Hiába van az ember szabadságon és “nyaral”, azért hiányoznak a fenéklyukak, pinák és lábfejek. Ráadásul olyan országban jártam, ahol a lányok sajnos hogyismondjam csak, nem annyira mutatósak mint kelet Európában, így már alig vártam, hogy hazatérhessek.

Minden kibaszott Legal jelenetet letöltöttem és most (mivel jogi hercehurcázunk újra) egy ideig nem megy a Legalbog, itt mutatom be nektek mik voltak az új jelenetek, remélem nem bánjátok ! Két csöcsös csajt választottam most, tőlem meglepő módon, aki nem rajong ezért a fajta test módosításért, de ezek a szettek olyan kurva jók lettek, hogy úgy gondoltam most elemezzük ki mind a kettőt :

Monika Fox

A 32 éves orosz pornós már a kezdetektől szilikonos csöcsös, de nem is erről hírhedt, hanem, hogy brutál szépen tudja kinyomni a prolapse-ot, miközben sírós fejet vág. Meg persze attól, hogy eléggé squirt érzékeny, azaz hatalmasakat tud élvezni, miközben a fenéklyukát basszák úgy spriccel a pinája és ezt az alábbi elemzésben is számtalanszor megmutatja nekünk.

A legendás lépcsőn kezdünk a csajjal, ahol már várja jó pár srác a faszát verve, ő meg szépen sorba szopja mind. De előtte ő is kilövi az anal plugot, mutatom videóban is :

Aztán egyből elkezdik baszni. Kurva látványos. Kőkeményen és heréig betolva basszák, el is élvez a drága, de úgy, hogy a prolapse-ot tolja ki, miközben spriccel a pinája és seggbe basszák.

Látni a csajon, hogy mennyire kurvára imádja az egészet, és kap is ennek örömére még ott kint a folyosón egy pisi zuhatagot:

Aztán már a szokásos helyen folytatódik az action. Persze DAP-ba nyomják neki de olyan kőkeményen és vadul, ahogyan csak lehet, és tényleg olyan vadul basszák, hogy alig tudok screeneket csinálni róla, ami ne lenne elmosódott. Mutat szép rózsákat is nekünk a drága, amikor csak képes rá és spriccel az a pina ám, de rendesen ! Aztán úgy pisizik szájba, hogy közben kúrják fejjel lefelé, de még az is szájba pisili, aki előtte baszta. BRUTÁL !!

videó:

Ha még élne a másik oldalam komolyan elgondolkoznék azon, hogy Szétbaszva pecsétet adok a jelenetnek olyan klassz az intenzitása. Az összes lehető pózban kapja a DAP-ot a csaj, és ő maga sem tudja, hogy mikor fog spriccelni a pinája, de fog.

Lehet, hogy túl játssza kicsit és az is lehet, hogy nem annyira igaziak a nyögések, de kit érdekel, ha enyire baszni való a nő. A végén persze kap pisit pohárkába, gecit a szájába és még pisit a hajára is, de a legjobb, amikor hárman odaállnak mögé és berakják a faszt a fenekébe, majd simán csak belepisiznek. Pont olyan fejük van a fasziknak, mikor egy hosszú busz után leszállsz pisilni és már kibaszottul kell, mert megittál három sört az úton. Persze ott nem ez lesz a vége, mint itt, hogy tudniillik kifingja egy pohárkába a pisit a csaj a saját fenéklyukából !!!

videó:

Rettenetesen megbasznám ezt a nőt !!!!

Azért még egy talpas fotót berakok a csajról, egy régebbi szettjéből, mert azt most nem láthattunk tőle és tudok hogy sokan hiányoljátok 🙂

Safira Yakuzza

Szerintem még ti sem nagyon találkoztatok a csajjal, de most alaposan meg fogjátok ismerni általam. Mónikának se volt egy kis csöcse, de ennek a csajnak háromszor akkora van, de mindemellett egy fejjel legalább alacsonyabb az előző nőtől. Spanyol 26 éves a modell és ő is a sírós baszásos elélvezés híve. Egy szabadtéri jelenet a kezdés, ahol stoppol a csaj, majd mikor végre felveszi egy csapat srác, azonnal azt kéri, hogy pisiljék már ugyan szájba aztán meg megbaszatja magát a furgonban.

De inkább skippeljünk is gyorsan a stúdióba:

Sajnos nincs az a kegyetlen durva intenzitás, ami volt az előző csajnál, basszák-basszák, de mégsem az igazi. Nem csattan neki heréig a fasz.

Jön a körbeállós pisizés is:

DAP az sajna nincs is, csak DP, de az sem totál heréig csusszan be neki, csak mondjuk félig. A hatalmas csöcs és a közepesen nagy picsa miatt viszont látványos azért ez is, nem lehet okunk panaszra. Ahogy telik a jelenet és össze lehet hasonlítani egyre inkább úgy gondolom, hogy az orosz csaj ezerszer jobb volt. Kap ő is ugyanolyan véget mint ő, még pisis hajmosást is, de mégis hiányzik valami …

Ti mit gondoltok melyik csaj a jobb ?

22 People voted this article. 22 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Két szilikonos csöcsös csaj péppé baszva. Melyikük a jobb szerintetek ?