Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Nyugi, ez a kép nem minden. El lehet baszni egy ilyen jelenetet is! Mutatom, hogyan:

2024.01.12.Curt

Engem is megvettek ezzel a képpel, miszerint egy hatalmas orgia lesz és jól megbasszák ezt az orosz kiscsajt, Stefany Kylert. A marketinghez nagyon értenek a Blacked-nél, de a minőség az nem nekünk lett gyártva és ha valakinek az az orgia, hogy olajoszott testű négerek körbeállják és verik a farkukat, akkor az nézzen már szét itt.

Pedig ezek e képek milyen szépek már és látványosak, szegény csajszi a faszerdőben a sok néger pallos között, milyen jól meg lesz kúrva a feneke és a pinája is, mert ugyanis még DP-t is ígérnek.

Nézzétek, az egyik tag még a tenyerét is összesimogatja pont úgy mint ez a meme, hogy fúú de jó is lesz ez a baszás azt a mindenit neki ! Jó lesz haver nektek biztosan, de nekünk nézőknek már nem annyira.

A csaj, aki egyébként a szokásos utat járta be, volt egy pár jelenete az analvids-en is, aztán úgy döntött, hogy ezt a softcore vonalat választja és egy berendezett emeletes házban lévő stúdió helyett inkább Máltán forgatna a napsütésben a szokásos orosz szépség. Nekem egy régi kedvencemre hasonlít Crystal Greenvelle-re, csak neki sokkal nagyobb csöcsei voltak.

A hagyományos klassz látványos felvezetés után jön a fekete leves (értitek, fekete leves :)) A csaj kocsival érkezik (nem ő vezet), és máris hívja a George-ot, akinél már ott bandáznak a brók, természetesen mindenki napszemcsiben tolja.

Aztán egy csodás helyszínen kezdi a csaj szopni George-ot és aztán jön az ultra gáz, ugyanis közben kimentek a többiek és beolajozták egymás testét, alaposan bekenték csillogó olajjal és így érkeznek meg, mert nem lehet egész délután egymás kockahasát simogatni, hanem valami csajt is meg kéne dolgozni, mert azért jön a fizu. A csaj szopja persze mindegyik nagy farkat, amik olyan kőkeményen állnak mint a vídia, plöttyedtek, hogy nem elég a csajnak fognia egy kézzel, még a tulajdonosnak is rá kell segíteni, hogy legyen valami tartása.

A kegyetlen gruppen abból áll, hogy egy tag kúrja a punciját a csajnak, egy odateszi a farkát a vállára, pihenteti szépen ott jólvan az. Ketten verik a farkukat, másik kettő pedig csak örömmel nézi az eseményeket olajozott six pack abs-el. A csajnak egyébként pont olyan puncija van amit utálok, csak egy vágat az egész, ajkai sincsenek, de tudom, hogy sokatoknak meg pont ez jön be.

AZ is mutatja, hogy mennyi ideig tart egy ilyen forgatás, hogy míg kb. dél van, mikor elkezdik, és szépen rájuk esteledik, de a lényeg, hogy jól be vannak világítva és van bőven olaj a négeres testére. A beígért DP is eljön, de előtte hosszas előkészületek után beteszik a csajnak fenékbe.

A DP-nek nevezett akciót inkább hagyjuk is, mert kellemetlen az IGAZÁN kemény baszáshoz szokott tapasztalt szemeinknek. Az egyetlen érdekes dolog az, hogy a csaj utálja a gecit, szóval a végén úgy szorítja a száját össze mint én, mikor kötelező fogászatra kellett menni alsóban. Van egy ritka undorító tag, akinek a farka nagyon nincs rendben és hát … fujj szóval inkább nézzétek meg a videót:

Háát na, ilyennek is lennie kell, már olyan régen írtam kritikát rossz jelenetről, ez kiváló volt erre. Akit mégis érdekel, az itt megnézheti. Kb így érzek én is, mint a csaj az elején, mikor autóval hozzák:

1 People voted this article. 0 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nyugi, ez a kép nem minden. El lehet baszni egy ilyen jelenetet is! Mutatom, hogyan: