Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Négy új szopatós jelenet az újraindult Swallowed.com-ról, köztük egy egészen kiváló is ! (videókkal)

2024.02.12.Curt

Ugyebár Mike Adriano mester idén rebootolta az oldalait (kivéve talán a Trueanal.com-ot), és újra szopat, feneket és mellbimbót nyal, és persze leginkább análba kúr. Erről már idén is írtam egy kritikát, mégpedig ezt, de most nem kitágult fenekeket akarunk látni, hanem kigúvadt szemgolyókat és nyálat, minden mennyiségben !

Négy új jelenetet nézünk meg, van amit csak futólag, mert nem érdemel annyit, de a legutolsó az egészen kiváló lett persze az odaadó csajoknak, leginkább egynek köszönhetően.

Em Indica & Skylar Storm

Annak idején még egy egész film sorozat is készült Gag Reflex címmel, nem hiába a mélytorkozás egyik velejárója ez a tulajdonság, azaz hogy ki mikor kezd el öklendezni mikor lenyomják neki a faszt. Van akinél szinte ez nem is létezik (drága kicsi Adriana) és persze vannak lányok, akiknél ez már kb 3 centinél eljön. Ez a két csaj sajnos az utóbbi kategóriába sorolandó, nem egy nagy szám a jelenetük, kicsit megjátszós, amikor még csak a fasz vége van a szájukba, de már hangokat adnak ki.

Feledhető egy cucc, ami nyál kijön azt is hagyják kárba veszni és minden feláldoznak a smink oltárán, azaz hogy megmaradjon végig a kitűnő makeup.

Sophia Burns & Gracee Baybee

Ugye ti is kimondtátok suttogva, hogy Gréjszebéjbee !! Igen ő az, a Margot Robbie hasonmás, akinek a nevét nem lehet összetéveszteni senkijével. Nna de szopni hogyan tud a társával Sophia-val ? Sokkal jobban, mint az előző két csaj. Mélyre, egészen tövig be bírják kapni a faszt, főleg a szőke csaj, de sajnos a vágások között van egy pihenő rész, amiben sminket igazítanak és szárazra törölnek mindent – a fasz kivan …

Kicsit talán túl sok is ebből 55 perc, mert a lányok ugyanazt csinálják, újra és újra. A leges-legvégén fröcsög egy kis takony és nyál, de akkor már mikor beindulna, vége lesz a jelenetnek. Ezt azért videóban nézzétek meg:

videó:

Willow Ryder & Harley King

Ez már extra friss februári jelenet. Egy barna és egy szőke csajjal a főszerepben. Sajnos nekik is eléggé kicsi (vagy éppen túl nagy) a gag reflexük így nem bírják még csak háromnegyedig se bekapni a faszt. A szokásos forgatókönyv megy, de annyira nem jó a két csaj, hogy megérjen egy 3.5 Gbyte-os részt az SSD-teken, szóval törlöm én is.

Katrina Colt & Daisy Rae

És akkor el is érkeztünk a kedvencemhez, ha rögtön ide görgettél, akkor tessék csak visszamenni a poszt elejére, és végigolvasni, hogy ide juthass 🙂 A vörös hajú csaj lesz benne a jó, előre szólok, akinek a neve Daisy Rae és ha kicsit utána néztek akkor kiderül róla, hogy eléggé bevállalós. Kb egyébként a felét áttekerhetitek, aztán indul be igazából a jelenet.

Imádom, amikor ilyen szinten alázzák meg magukat a csajok. Totál tövig bekapják a faszt, csöpög és fröcsög a nyáluk, ahogyan azt kell. Amit meg a 35- perctől művel a vörös hajú, az tökéletes, szegény másik csaj alig bírja elkapni a fejét a lecsorgó cucctól.

Videó is van lejjebb.

videó:

Aztán már csak a geci van hátra, ami nem egy nagy cucc, talán az lett volna stílusos, hogy beleengedi a szájába, illetve a torkába a cuccost Mike, amikor mélyen van neki.

Ha nektek is bejön a csaj, itt egy anál jelenet tőle.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Négy új szopatós jelenet az újraindult Swallowed.com-ról, köztük egy egészen kiváló is ! (videókkal)