Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Az egyik legjobb szopás a világon: Adriana Chechik és Jynx Maze a Swallowed.com-on

2023.12.08.Curt

Ha ingyenesen és legálisan akartok szopatós videókat nézni, akkor ajánlom nektek a Swallowed.com hivatalos PornHub csatornáját, ahol 400 jelenetnél is több van fent és sok közöttük teljes jelenet, mint ez a lentebbi, amit be fogok mutatni nektek.

Nagyon is helyesen valaki itt a blogon kommentben jegyezte meg, hogy nincs olyan, hogy sok nyál, és ezzel rettenetesen egyet tudok érteni. Ha van olyan, hogy nyál fétis, akkor én annak rajongója vagyok (persze hogy van …) és szopáskor is azt szeretem, ha ömlik a nyál, és azt sem bánom, ha az orron is csorog a cucc. Biztosan meséltem már nektek, hogy egyszer a barátnőm valami apróság miatt sírt, mert éppen megvolt neki és érzékeny volt (valami kutyás reklám lehetett, vagy ilyenek) és szex után voltunk és olyan kőkemény erekcióm lett attól, hogy az orrából is folyt a cucc, hogy gondoltam rányomom a fejét a farkamra. Életem egyik legjobb szopása volt, amit azóta is emlegetünk, hogy megismételhetetlen volt és egyedi !

Régebben volt még egy csatornám az akkori Index-nél az Indavideón, mielőtt kereszténybe vágták magukat és letörölték az összes erotikus tartalmat. Nna, ott a leges-leges legnézettebb videóm volt egy legendás jelenet, amiben Jynx Maze orrából kifröccsen egy adag takony szopás közben. Azóta megjegyeztem egy életre ezt a csajt, és pontosan emlékeszem erre a jelenetre, amikor Adriana és Megan csatlakoztak még a latin csajhoz és leszopták Mike Adriano-t. De még, hogy leszopták !!

Tökre régen láttam már Mike Adriano jelenetet, egyébként ez sem egy mai szett, lassan már 6 éve csinálták. Itt nézhetitek meg legálisan a PornHub-on.

Adriana már az első képen ahol mutatja a kamera csorgatja ki a nyálát, csak hogy tudjuk mire számítsunk ! Legszívesebben oda hajolnék hozzá és lenyalnám a szép habos nyálát mind egy cseppig és lenyelném.

Aztán szépen bő nyállal elkezdenek szopni a lányok. Nézzétek hogy kirobban a latin csajszi nyála a szájából a fasz mellett.

Szépen sorba szopatja őket Mike, egyik szájból egyből átrakva a másikba, és már kitalálni is nehéz, hogy éppen kinek a nyála csorog le a faszáról. Adriana hamar átveszi a főszerepet, és amíg a lányok szopják ő alulról gyűjti be a nyálat, ami a farokról lecsorog, de nem a kezével, hanem az arcát tartja oda. Aztán a nyáltól tocsogó arcával kezdi el szopni mélyen. Tökéletesen izgató kép. Ha ilyen szerencsés lennék, akkor én megint csak lenyalnám az összes nyálat az arcáról és visszaköpném a szájába egy másik csajnak, hogy köpje vissza rá.

Mindhárom csajszi nagyon ügyes és nem kíméli magát, szóval nem is kell tekerni a videóban. De Adriana nyál buborékozásai azért odabasznak akkor is, amikor a többiek öklendeznek. Nagy kár, hogy azért néha megtörlik ők is az arcukat, végignézném, hogy milyen lenne ha csak hagynák magukon a cuccot a lányok. Nem is tudom egyik csajt sem kiemelni, felérnek mélytorkozásban a legjobbhoz, keményen tolják le maguknak a nagy faszt.

De beszéljenek inkább a képek helyettem:

Imádom, ahogy Adriana végig a kamerát nézni, mintha a szemembe nézne és közben pedig könyörög és sír a szeme, össze vannak tapadva a saját (és más) nyálától a szempillái és totálisan tövig bekapja a faszt. És csak kicsurran az a nyál az orron át is.

Videó:

Aztán jön egy szar rész, amikor lentre teszik a kamerát a lányok alá és arra csorog a cucc, én ezt eléggé utálom, meg hát a legvége sem egy atom látványos fejet leszakító geci spricc, Mike Adriano nem ettől vált híressé, és annyi nyál van a csajokon, hogy észre sem lehet venni, hogy Adriana szájába élvez, de itt nem is ez a lényeg.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az egyik legjobb szopás a világon: Adriana Chechik és Jynx Maze a Swallowed.com-on