in , , , ,

Imádom!Imádom! KakiKaki Nem rossz ...Nem rossz ...

Nina a magyar cigány csaj, aki nem készült az análra, ezért háromszor is le kellett állítani a forgatást.

Elég gyakran előfordul Woodman-éknél a kaki baleset és vannak olyan perverzek, akik pont ezért (is) veszik meg a jeleneteket, „mert ez annyira valóságos”. Bevallom én is néha elmosolyodom, amikor tényleg egy kurva jó csajnál történik ilyen szitu, vagy egy kis butuska tininél, aki azt gondolja, hogy a pornóhoz tartozik az is, ha be kell kapni egy faszt, ami a saját fenéklyukából jött éppen ki és nem éppen tiszta. Egy átlagosnál is átlagosabb csajnál inkább csak fintorgok.

Már megírtam a Woodman-es castingok pozitív és árny oldalát is, mindenki döntse el a saját ízlése szerint, hogy neki ez a témakör melyikhez klappol. Nekem ide is és ida is.

Nina Bubble a csajszi művészneve és 2014-ben egy rövid és gyors karriert futott be a pornóban, és nem is hagyott nagy nyomokat maga után. Ez a castingja volt neki és még egy Rocco-s is és kb ennyi. Az interjú során elmondja, hogy van most egy szerelme, aki nem tudja, hogy éppen ide érkezett, hanem csak azt, hogy egy fehérneműs fotózásra érkezik. Szegény faszi, szar lehetett rájönni, hogy éppen hol járt a csaja és milyen alaposan megbaszták.

Nna de a lényeg, hogy egy kis bemelegítés után a következő baleset történik először :

Aztán pár perc múlva a másodjára :

És harmadjára is :

Pedig mikor puncin kúrják is eléggé rendben van a csaj. Közelről veszi Woodman a szétkúrt kis fenéklyukát, eléggé rendben van a látvány és a kerek feneke is elég szexi, de nem. Be kell rakni ezek után is a farkat DP-be és ez történik.

Szerintetek szegény faszi már unhatja a végén, hogy harmadjára is sikálnia kell a cuccot a farkáról ?

A végére mi lett a szexi fehérneműs fotózásból ? Hát ez:

Itt egyébként megnézhetitek a teljes jelenetet.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar photo

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…