Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

A magyar Youtuber Pottyondi Edina is pornózik

2022.05.09.Curt

Lehet, hogy nem ismeritek a csajt, gyorsan képbe hozlak titeket, mert nemrégen találtam csak én is rá. A Wikipedia szerint: “Pottyondy Edina magyar youtuber, influenszer, stand-up komikus, humorista, korábban a Momentum Mozgalom országjárásának szervezője. Országos ismertségre saját YouTube-csatornájával tett szert, melyen szatírikus-ironikus politikai, közéleti kommentárokat készít.” Egyébként meg Puzsér Róbert volt csaja, akitől asszem közös gyereke is van.

Úgy látszik, hogy úgy döntött, hogy a Youtube mellett kipróbálja a pornó egyik leghírhedtebb néger faszát is és természetesen csakis seggbe engedi. Itt a jelenetének a promója.

Kis bemutatkozás után, ahol megláthatjuk a pinácskáját és a széjjel húzott fenéklyukát is, máris érkezik Dylan Brown, aki szépen be is tolja az ánuszba a faszát.

A póló csak szépe felhúzva, alóla kibukkanak a cickók szexin, ő meg szopja a nagy vastag néger faszt a saját seggéből is. Majd lekerül a magas sarkú és már csak egy kis necc harisnya van a csajon, aztán a pólót is ledobja. Egész jók a dugós részek és az összes kötelezően a forgatókönyvben előírt pózban megbassza a csajt a néger, de a legjobbak mégis a szopós és faszverős részek tetszenek nekem.

Olyan rajongással és örömmel szopja és veri a jó nagy faszt, hogy öröm nézni; nézzétek csak videóban is, tartja a szemkontaktust, amikor fröcsög a geci, pontosan ahogyan kell.

(Természetesen senki ne higgye el, hogy a videóban a magyar csaj van, csak egy orosz modell Darcy Dark, aki szerintem rohadtul hasonlít Edinára) Én meg ilyen rohadt szemét számító dög vagyok, hogy be clickbaiteltem a posztot egy ilyen címmel.

1 People voted this article. 0 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A magyar Youtuber Pottyondi Edina is pornózik