Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore

Az ököl az új fallosz ?

2024.05.07.Simon Lukapop

Legalábbis, ha már nem férnek oda az urak a nyíláshoz. 🙂 Megszokhattuk a Legalnál, hogy a modelljeiket a végtelenségig tágítják és ha nem ér odáig a fasz, akkor a pálcán belógatott dildó is megteszi. Viszont valaki lenyúlhatta a botot, mert mostanában nem kerül elő. Helyette mindig felkérnek egy csajszit, aki kezeskedik a művelet végrehajtásában. Szószerint.

Praktikus megoldás, hiszen sokkal izgatóbb valakinek a kezét látni, ami ráadásul elég hosszú ahhoz, hogy a srácok között odaférjen az üregekhez. Így történt Tina Tolley esetében is, akinek a Nela Decker segédkezett megvalósítani a lehetetlent.

A „DVDA” avagy a dupla vaginális és dubla anális behatolás közszájon forgó legenda, ami soha senkinek sem sikerült, mivel lehetetlenség ennyien odaférni egy nő lába közé. Ellenben, ha lecserélünk két farkat, két karra, egyből megvalósítható.

Nem is szaporítanám fölöslegesen a szót, nézzétek meg!

Személy szerint ezt szexnek már nem nevezném, de mivel számomra a korlátok kitolása is izgató, élvezettel néztem, ahogy Tina visít, mint kismalac disznóvágáskor, mikor helyére kerülnek a falloszok. Egyedül Nela unott arcát nem tudom megszokni és nem értem miért nem hívnak helyette egy Baby Kxtten vagy egy Anna De Ville kaliberű csajszit, aki ilyenkor belenyalna a srácok farpofái közé.

Amúgy nekem bejön az új irány, kíváncsian várom lesz-e négykezes bűvészkedés valamikor. 🙂

12 People voted this article. 12 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az ököl az új fallosz ?