Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Gyere és szopd a segges faszomat, amit egy másik csaj fenekéből vettem ki!

2021.08.27.Curt

Mondhatja ezt minden idők egyik leg-mázlistább férfiúja Mike Adriano, aki még ezt is kipróbálhatja a számára kijelölt és castingolt csajokkal. Megnézünk most egy pár ilyen jelenetet a saját oldaláról, az Allanal.com-ról.

Rebel Rhyder & Selena Love

Sokszor van az úgy, hogy inkább azt a csajt nézném, aki a fasz szopására lett kijelölve, és nem pedig azt, akinek kúrják a picsáját. Most is így van, mert Rebel-t már láttam ezerszer, de ezt a Selena nevű csajszit még nem igazán, vagy legalábbis nem nagyon emlékszem rá. A felállás a szokásos, de annyira rejtőzködik a kis barna, hogy még a fenéklyukát sem láthatjuk. Nna jó ez nem teljesen igaz, meg kukkolhatjuk, de ennyi, át is váltunk egyből a habos nyálas fasz szopásra, amit Rebel mesteri szinten művel, nem is értem hogyan nem jön ki a feje tetején a fasz, amikor ráhajolva torkoztatja saját magát.

Majd miután kellően nyálas lett a bré, nem is lesz más feladat a csajnak, csak az hogy szopja a seggből egyből a szájába tolt faszt, és közben nézzen kéjesen a kamerába. Nem olyan rossz dolog azért ez, nekem hatezer ilyen jelenet után is simán feláll rá. Rebel profin csinálja a lovaglást seggel és mosollyal nyugtázza, ahogy a másik csaj kiszopja a seggéből a farkat. Tökéletesen csinálja a drága kis barna és egy percig sem áll bambán, hanem mindíg megtalálja a helyét és éppen vagy odaköp egy jó habzó nyálasat, vagy pedig a hatalmas kitágult picsába nyomja bele a nyelvét. Kurva jó jelenet, és kurva jó benne Selena Love.

Itt a teljes jelenet és itt pedig Selena legfrissebb Swallowed jelenete

Mya Kay & Rory Knox

5 nappal később menetrend szerint meg is érkezett a következő rész, amiben megint két atomjó csajt láthatunk, a viszonylag ismeretlen kategóriából. Mya Kay és Rory Knox, az, de a képek majd inkább többet mesélnek a csajokról és behatóbban megismerhetjük őket.

Addig is itt meg is nézhetitek a jelenetet.

Amikor még csak mutatják a csajokat próbálok mindíg találgatni, hogy melyikük lesz a befogadó és melyikük lesz a mellékszereplő. Most sem találtam el, mert pont az a csaj kapja seggbe Mika faszát, akit én nem akartam. Egy kis fenéklyuk nyalogatás után jön a hülye kamera állás, amit sosem értettem, mert a háttér látszik 75%-ban. Biztosan valami művészkedés lehet, de értelme az nem sok van, inkább el kell tekerni. Szopják a sok szájat látott faszt, majd végre beterpeszt az egyik csaj, akiket annyira egyformára sminkeltek, hogy még a csat is ugyanott van a hajukban …

A dugás itt is rohadt izgató lett, és nem csak a szopó Mya miatt, mert a lovaglás részt nem nagyon szoktam megnézni ezekben a szettekben, de itt ahogy nyáltól tocsog mindene, még ez is izgató nagyon! Egy ilyen jelenetben eléggé elengedhetetlen, hogy a csaj ne legyen semennyire sem finnyás és benyaljon simán a másik fenéklyukába is és Mya-nál ez nem probléma, simán belenyomja az egész arcát, mintha én csinálnám totál, kivéve a farok szájjal való inzultálását, attól eltekintenék 🙂

Annyira jól csinálja a csaj, hogy Mike a végére már ki is száll a jelenetből és hagyja, hogy a sok nyálat a csaj pinájára ráköpve és onnan lecsorogva a fenéklyukára menjen, majd újra felköpve újra és újra; nézzétek csak:

Jazmin Luv & Kyler Quinn

Utolsó jelenetként a két szuper vékony csaj jelentkezik nálunk, ahol a barna fog análbaszást kapni, a kis szőke Jazmin pedig szopja majd serényen onnan a faszt. Kis bemelegítő nyalakodás és szopkodás után máris beleül a kis barna a farokba. Nem rosszul csinálja, de a pattantásos fenékért azért jár egy nagy mínusz pont! A másik csaj sem olyan odaadó sajnos mint az előző kettő volt, ott kell lenni minden egyes pillanatban, de ő meg inkább hagyja Kyler-t érvényesülni análilag.

Ne hagyjátok ki ezt sem videóban.

Nem rossz amúgy a csaj, de hiába baszott jó csaj mind a kettő, nekem az előző jelenetben, akik szoptak sokkal jobban bejöttek és szenvedélyesebbek is voltak. A doggy póz kihagyását most sem értem, úgy tudnak a csajok a legnagyobbat tágulni, főleg, ha a jelenet végére hagyják, de itt totálisan kimaradt.

Amúgy Kyler-en ne lepődjetek meg, itt vesztette elő ő az anális szüzességét és volt már neki blowbang jelenete is.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Gyere és szopd a segges faszomat, amit egy másik csaj fenekéből vettem ki!