Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Van még létjogosultsága az anál nélküli pornónak? Nympho.com jelenetek.

2021.08.10.Curt

Ez egy örök kérdés volt már tavaly is bennem, hiszen alig alig nézek ilyen jelenetet, már a PornHubos amatőröknél is inkább az anált keresem. Ha nem anál, akkor valami kattant fétisemet élem ki (láb, nyál, mellbimbó, pofozás, bukkake, púzás és ilyenek), de hogy sima puncibaszós filmet nézzek, az már eléggé ritka dolog és szerintem ezzel ti is így vagytok.

Ha mégis ilyenre vetemedek, akkor abban valami bazijó nőnek kell lennie, vagy nagyon jó stílusban kell, hogy csinálják. Ilyen stílus talán a Mike Adriano alkotta Nympho.com, amiből fogok most nektek is szemezgetni.

Kayley Gunner

Életemben nem hallottam a csajról, aki olyan jó kis testes; már nem írom hogy telt, mert elbizonytalanítottatok róla, szóval van alatta fenék és csöcsök is rendesen. Azért a Mike jelenetek velejárója a nyálas szopatás még akkor is, amikor nem ő a szereplő benne, hanem a haverja a szakállas gyerek. Most is ez van és ez azért annyira nem rossz rész, szépen csorog a nyál a csöcsökre. Aztán beterpeszt a csaj és ráküldenek kb egy fél flakonnyi síkosítót. Azért nehogymár egy farkat egy pornó jelenetben ne lehessen betenni, csak síkosítóval ??

Lehet amúgy adni a csajnak a fara miatt, de már ezerszer írtam, hogy ez nem az én kedvencem, de biztosan sokan vagytok akiknek bejön egy ekkora picsa. Lehet, hogy azért nem tudom értékelni, mert soha az életben nem dugtam még ilyen csajjal, valahogy mindíg a vékonyabbakkal hozott össze a sors.

Itt a teljes jelenet, ha érdekel titeket.

Madison Morgan

A 29 éves Madison is csakis puncizós jeleneteket vállal. Dettó majd’ ugyanaz, mint az előző csaj volt. Itt viszont valamiért megvan a szexiség, mégpedig a csaj feneke az. Jó nagy ez is, de nem az a Maitland Ward féle ráncos picsa, hanem szép kerek. Lehet, hogy szilikon ez is? A fene se tudja már megállapítani … mindenesetre elég látványos, ahogy bassza a srác és még a puncija is szép a csajnak, meg persze a fenéklyuka is, ami parlagon van hagyva …. hát kivagyok tőle, pedig milyen szép ráncos picike kis lyuk 🙁

Madison’s hypnotic bootie a jelenet címe elég megérdemelten!

Skylar Vox

Skylar-nek 21 éves korára van akkora referenciája, mint az előző csajnak együttvéve sem, szóval egy elég tapasztalt csajról van szó, aki már análozott is. Így szőke hajjal valami mostanában divatos amcsi rapper csajra hasonlít, de a fene sem tudja kire.

Szexi a csaj összességében brutális nagy eredeti mellekkel, mit mellekkel, csöcsökkel !! Szépen elé térdelve a szopja a faszt, majd aztán dugnak is, de a dugás nem annyira nagy szám. AZ a jó, amikor a csajszi csöcsei remegnek és egymásnak csapódnak, a többi szerintem eltekerhető …

Scarlet Skies

Egy kis vöröske maradt a végére is, aki már sokkal (számomra) kedvezőbb testfelépítéssel rendelkezik és ő is nagyon kezdő még a szakmában. Most mondjátok, hogy nem ő a legjobb, már a szopásnál is szépen alázatosan és takony folyatósan szopja a hatalmas brét. A picike cickója és bimbócskái is jó alaposan nyálasak lesznek. A kúrás rész meg olyan mint a többi, komolyan én már nem tudnám végignézni a 40 perces jelenetet, míg ha ugyanezt látom seggbe téve, máris más a leányzó.

Itt a teljes jelenet a kis csajjal.

Úgy látszik engem örökre elvesztettek a puncis videók, főleg azok, amiket POV stlíusban vesznek fel, de megvan biztosan ennek is a közönsége. Ti néztek még hagyományos pornót, vagy már ti is csak az extrémet és anált fogadjátok be? Írjátok meg !!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Van még létjogosultsága az anál nélküli pornónak? Nympho.com jelenetek.