Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Analonly jelenetek (Khloe Kapri, Chloe Amour, Violet Star)

2021.04.23.Curt

A címben szereplő listából kb Khloe-t ismerhetitek ti is, de érdemes lesz velem tartani, mert a másik két csaj is odateszi magát. Az Analonly.com oldal nem régen indult, pontosan az év utolsó napján jött ki a kezdő jelenet, azaz 2020. december 31-én. Mike Adriano anál és szopató mester immáron negyedik saját oldala ez a Trueanal, Swallowed, és a Nympho.com oldalak mellett. Amíg a fenti oldalak azért eltértek tartalmukban egymástól (anál, orál és tini sima szex(néha anál)), addig az Analonly.com oldal eléggé egyértelműen hirdeti magáról mivel is foglalkozik.

Chloe Amour

Chloe-ról már írtam a Trueanal-nál és nem volt meglepő, hogy itt is jelentkezik egy jelenettel a latin picsa. Nekem kicsit Jax anyjára hasonlít a SOA-ból, (Katey Segal), mármint a fiatalkori mására, Peggy-re a Rém rendes családból 🙂 Mike haverja szétszakítja a harisnyáját és megvizsgálja közelről a fenéklyukát. Nyalja jó alaposan, majd nyálasan megszopatja őt; jó látni nagyon ahogyan a fekete pólójára csorog a nyúlós nyála. Beterpesztés, majd megy az anál egyből neki. Ultra HD-ban láthatunk prolapse-ot már-már túl közelről is. A szakállas srácot nem zavarja a dolog, benyal oda ahova kell. A csajszit meg az nem zavarja, hogy szopnia kell a segges faszt.

Itt nézhető a teljes jelenet.

A csajnak olyan latinosan nagy a segge, ami lovaglásnál elég zavaró, de amikor doggy-ban bassza a srác eléggé jó tud lenni ! Élvezkedik vele, hogy ki-be rakosgatja a picsájába a faszt és élvezi, hogy úgy maradnak az izmok. A végén lévő beleélvezés pedig annyira mocskos, hogy videóban is kivágtam nektek; csak úgy recseg az az isteni picsa, ahogy fingja ki a gecit !!!

Violet Star

Még egy latinó csajszi Floridából, de ő merőben más mint az előző volt. Szép nagy pina, szőrökkel a tetején és első látásra egy olyan szűk kis fenéklyuk, amiről elég nehezen tudom eléképzelni, hogy be fog fogadni egy vastag faszt. Pedig be fogja, csak előtte egy kis előjátékon kell átesni, ami nyálas szopás és seggnyalás lesz. Ezt a részt minden anál rajongó áttekeri, úgyis tudjuk mi lesz benne, menjünk mi is a coitushoz.

Itt a teljes jelenet nézhető.

Megy az, jó sok síkosítóval főleg. Elé is érkezünk a gape mutatáshoz, ami a csajszi jó nagy feneke miatt elég látványosan érdekesre sikerült. Aztán jön a szokásos hülye lovaglás, aminek nem sok értelme, mert ugyancsak a fenék mérete miatt. Aztán a doggy itt is a legjobb. Ha tehetném és felvétel is készülne róla, akkor csakis végig így basznám a csajt, mert ilyenkor lehet a legszebb gape-eket megalkotni. Ekkor tágul ő is a legjobban, azért a picike kis szők fenéklyukból lett egy közepesen ordas picsa. A gecit is ki kellene fingania, de hát Mike boy nem egy robbantó művész így nem nagyon látszik semmi, a csaj erőlködésén kívül …

Khloe Kapri

A végére hagytam persze a legjobban és nem csak azért mert ő a legjobb csaj (szerintem) a három közül, hanem mert időrendben is így jöttek ki a szettek. A kis Kapri a leg-tapasztaltabb a csajok közül. Nem tudom még mindíg szüksége van-e a fogszabályzóra, vagy csak divatból hordja a csaj, de én imádom miatta (is).

Itt nézhető ez a tökéletes jelenet !!!

Nem is sokat szarakodunk a szopással, pedig most jut eszembe, hogy azt is milyen jól csinálja a drága ! Szépen mélyen és brutál sok nyállal szopja Mike faszát, majd hipp és hopp beilleszti a fenekébe egyből. A jelenet arra megy rá, hogy szarrá tágítsuk közösen ennek a kis tinicsajnak a picsáját és elég jó úton is haladunk efelé, mint a mellékelt képek is mutatják nektek.

Meglepő, de ő irányítja a jelenetet elég sokat lovagol és nyalatja a kitágult seggét is. Minden pózból kipattan úgy a faszból, hogy láthatjuk a szép és a pink minden árnyalatában úszó kis nagy picsáját. A legvégére hagyják a non-plus-ultrát, a doggy pózban kúrást, de addig Mike boy minden alkalmat megragad arra, hogy nyalja is ezt az isteni gape-eket. Legszívesebben innentől már végig mutatnám a jelenetet, olyan tökély minden másodperce. A legvégére még alulról is bassza a mázlistája, miközben láthatjuk az arcát is a csajszinak. Az év egyik legjobb gape-jei HD-ban a csajszitól !!!

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Analonly jelenetek (Khloe Kapri, Chloe Amour, Violet Star)